Farcas Ionut (hunter_ionutzzz)

hunter_ionutzzz
Vezi solutiile trimise
NumeFarcas Ionut
Conthunter_ionutzzz
Rating459
StatutUtilizator normal
Forumtrimite mesaj privat, vezi activitate

 

Acest utilizator nu si-a personalizat inca pagina de profil. Click aici sa afli cum iti poti personaliza pagina de profil.

Despre mine

  Mă numesc Fărcaş Ionuţ, sunt în a 11-a A la colegiul Unirea din Târgu Mureş.
Informatica am început-o doar din clasa a 9a înainte de oji 2010. Din păcate nu a fost cine să îmi arate această lume a programării şi doar în clasa atunci am descoperit-o. Îmi place foarte mult să rezolv probleme de informatică, dar mai greu e cu implementarea, marea mea problemă.
Prefer mereu probleme de graf, pe astea m-am axat cel mai mult, cu dinamica incă nu m-am împrietenit din cauza lipsei de exerciţiu, iar la combinatorică şi geometrie computaţională stau destul de bine.
Ca şi sport preferat aleg fotbalul, sunt şi jucător la echipa şcolii. Pasiunea mea este să mă dau cu snowboardul, sfatul meu este că toată lumea ar trebui să încerce, merită din plin. Ca gen de muzică ascult clasică , symphonic rock , dnb şi dub-step , o combinaţie ciudată întradevăr. În general ascult doar seara sau când am de mers undeva pe jos (prefer mereu mersul pe jos în loc să iau un mijloc de transport). Printre formaţiile mele preferate se numără Within Temptation , Pendulum , B-complex.
Ce îmi place cel mai mult este să gândesc, să găsesc logica în orice întrebare, om, problemă. De asemenea concursurile au devenit o parte din viaţa mea, de la 5 ani şi până acum nu a trecut un an fără să merg la vreun concurs, fie el de mate, şah, info, sau altele.
O carte bună este mereu binevenită. Citesc cărţi psihologice de la autori precum Dostoievski, Hermann Hesse, John Fowles, etc ,precum şi cărţi SF (Eragon, Game of Thrones, Cronicile Wardstone) sau cărţi de mitologie nordică.

Distinctii primite la informatică

Locul 3 CEX Suceava
Locul 4 Micul Programator 2012
Locul 5 Micul Programator 2011
Medalie bronz ONI 2012
Locul 4 Grigore Moisil 2012

Prieteni pe infoarena

  • (completeaza aici: link-uri catre profilele altor utilizatori infoarena pe care ii cunosti)