Despre infoarena

infoarena ajuta elevi si studenti sa invete informatica si programare. Organizam concursuri de informatica, scriem articole, dezvoltam software, facem schimb de experienta si idei.

Suntem viitorii specialisti IT ai Romaniei! Ne-am organizat pe acest site deoarece impreuna invatam mai bine.

Cu ce ne ocupam?

  • Concursuri online de informatica pentru studenti si elevi
  • Stiri si articole despre informatica
  • Discutam pe forum tot despre informatica
  • Dezvoltam software open source

infoarena functioneaza din 2003 si este dezvoltata de echipa infoarena, cu sprijinul a zeci de colaboratori ajutandu-ne pe diferite proiecte.
Comunitatea noastra cuprinde elevi si studenti romani ce participa la concursuri de informatica nationale si internationale.

Citeste prezentarea infoarena.

People have been known to achieve more as a result of working with others than against them.

Dr. Allan Fromme

infoarena este un proiect remarcabil, realizat cu entuziasm, generozitate si profesionalism. Este locul in care tinerii pasionati de informatica se pot intalni, atat de o parte, cat si de cealalta parte a baricadei, ca propunatori sau ca rezolvitori de probleme, isi pot impartasi experienta competitionala, pot constitui modele, pot ajuta la formarea a noi si noi generatii de performanta.

Emanuela Cerchez
Coordonator stiintific in Comisia Nationala de Informatica, Prof. grad I - Lic. de Informatica "Grigore Moisil" Iasi

infoarena e plin de energie, e dinamic si riguros, gratie unei echipe curajoase. Site-ul infoarena reprezinta cea mai originala forma de pregatire pe net a performerilor in informatica din Romania. Mecanism de lucru excelent, probleme propuse, fara cusur. Felicitari!

Emil Onea
Inspector scolar informatica, Comisia Nationala de Informatica pentru Invatamant Preuniversitar