Fii un bun infoarenaut! Implica-te!

infoarena este un site de pregatire la informatica dezvoltat in intregime de catre utilizatorii sai - comunitatea infoarena. Ne-am straduit sa concepem site-ul in asa fel incat fiecare utilizator sa poata contribui la dezvoltarea lui. Implica-te in dezvoltarea proiectului infoarena! Ofera un exemplu celorlalti! Mii de elevi si studenti iti vor multumi, iar unii iti vor urma exemplul.

De ce m-as baga?

  • Efortul tau va atinge mii de elevi si studenti din Romania.
  • Te faci cunoscut. Iti acordam credit pentru contributia ta.
  • O actiune pro bono publico in plus pe CV-ul tau, in special daca aplici la universitati din afara.
  • Te promovam in echipa infoarena dupa un efort indelung si sustinut.
  • Iti facem cinste cu suc si bere atunci cand ne vedem la concursuri. Pe bune!

Cum ma pot implica?

Mai jos gasesti proiectele la care lucram acum si la care avem nevoie de ajutorul comunitatii. Pentru fiecare proiect avem o pagina cu detalii despre cum poti sa ajuti, precum si mai multe informatii de contact. In plus, poti citi si paginile noastre de planificare, unde se coordoneaza activitatile echipei intr-un mod public.

Proiecte actuale

ProiectCoordonator de proiect
Extinde arhiva
Dupa fiecare olimpiada sau concurs national important ne propunem ca membrii comunitatii noastre sa isi poata masura fortele cu problemele noi intr-un timp cat mai scurt dupa incheierea acestuia. Ajuta-ne sa le punem in arhiva la dispozitia tuturor! Mii de utilizatori iti vor multumi pentru noile provocari!
stef2nStefan Istrate stef2n
Imbunatateste testele problemelor
Unele probleme din arhiva nu au teste suficient de puternice incat sa departajeze intre solutii eficiente si mai putin eficiente. Gaseste teste mai bune!
Codeaza alaturi de noi
Stii sau vrei sa inveti tehnologii web? Site-ul si evaluatorul infoarena sunt dezvoltate open-source. Codul nostru e public.
bogdan2412Bogdan-Cristian Tataroiu bogdan2412

Proiecte desfasurate in trecut

De-a lungul timpului au fost si alte proiecte de care ne-am ocupat:

Proiect
Arhiva educationala
O arhiva cu scop exclusiv educational. Spre deosebire de problemele de concurs care imbina mai multe tehnici de programare, problemele din aceasta arhiva sunt aplicatii imediate ale unor algoritmi cunoscuti. Problemele vor avea sursele si testele publice, vor avea indicatii si diverse link-uri catre articole sau probleme similare.
MariusMarius Stroe Marius
Scrie articole
infoarena este un site bazat pe wiki, mare parte din continut fiind complet editabil de catre oricine, astfel incurajand colaborarea intre membrii comunitatii. Si tu poti scrie articole noi sau imbunatati articole in orice moment.
MariusMarius Stroe Marius