Sasa Pastor (cromdioxid)

cromdioxid
Vezi solutiile trimise
NumeSasa Pastor
Contcromdioxid
Rating0
StatutUtilizator normal
Forumtrimite mesaj privat, vezi activitate

Despre mine

  • pai provinciala cu aer de bucuresti: '92-'93 gradinita nr.2 Tirgoviste, '93-'96 gradinita nr 8 Tirgoviste, '96-'04 Scoala Generala Nr.3 "Nicolae Titulescu", Bucuresti, '04 - '08 Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu" Bucuresti,'08 - prezent University of Edinburgh, School of Informatics, Bachelor of Computer Science (smecher,nu?). 
  • hobbyurile mele nu prea au treaba cu scoala. urc pe munte de cind ma stiu si imi este indispensabil.am facut 7 ani de baschet (3ani la css2 bucuresti,1 an la Progresu, restul pe la echipa liceului),ski de vreo 11 ani. de 2 ani am intrat in himalaya adventure (dar pina acum doar ski, nu am avut ocazia sa ma duc la traseu sau la catarare). cochetez si cu echitatia(adica de cite ori am ocazia sus pe cal si la drum) si trasul cu arcul (clubul de archery al universitatii).
  • cea mai mare realizare: top 3 Romania (pe timp de vara): Vf.Moldoveanu (2544m)-Vf.Negoiu(2535m)-Vf.Vistea Mare(2524m)
  • la ski un loc 4 la "cupa himalaya"(singurul concurs la care am participat de altfel) si la basket cea mai buna clasare cu echipa scolii generale - locul 2 la etapa judeteana(am fost caftite de o scoala sportiva cu profil basket).
  • cea mai mare distinctie legata de info: un tricou cu IOI 2006 (ciordit)

Animale pe Infoarena

Prost pe Infoarena