Diferente pentru problema/sudest intre reviziile #3 si #4

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

h2. Date de intrare
Fisierul de intrare  sudest.in are urmatoarea structura:
Pe linia 1 se afla  numarul natural N, reprezentand  dimensiunea parcelei de teren.
Pe urmatoarele N linii se afla cate N numere naturale, separate prin spatii, reprezentand cantitatea de cartofi din fiecare patrat unitate.
Pe linia N+2 se afla un numar natural K reprezentand numarul de comenzi aflate pe cartela magnetica.
Pe linia N+3 se afla K numerele naturale C1, …,CK, separate prin spaaii, reprezentand numarul de pasi pe care trebuie sa-i efectueze robotul la fiecare comanda.
Fisierul de intrare  sudest.in are urmatoarea structura: Pe linia 1 se afla  numarul natural N, reprezentand  dimensiunea parcelei de teren. Pe urmatoarele N linii se afla cate N numere naturale, separate prin spatii, reprezentand cantitatea de cartofi din fiecare patrat unitate. Pe linia N+2 se afla un numar natural K reprezentand numarul de comenzi aflate pe cartela magnetica. Pe linia N+3 se afla K numerele naturale C1, ...,CK, separate prin spaaii, reprezentand numarul de pasi pe care trebuie sa-i efectueze robotul la fiecare comanda.
h2. Date de iesire
...
Fisierul de iesire sudest.out va contine pe prima linie cantitatea maxima de cartofi recoltata de robot. Pe urmatoarele K+1 linii vor fi scrise, in ordine, coordonatele patratelor unitate ce constituie traseul pentru care se obtine cantitate maxima de cartofi, cate un patrat unitate pe o linie. Coordonatele scrise pe aceeasi linie vor fi separate printr-un spatiu. Primul patrat de pe traseu va avea coordonatele 1 1, iar ultimul va avea coordonatele N N. Daca sunt mai multe trasee pe care se obtine o cantitate maxima de cartofi recoltata se va afisa unul dintre acestea.
h2. Restrictii

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.