Diferente pentru problema/figuri2 intre reviziile #4 si #13

Diferente intre titluri:

figuri2
Figuri2

Diferente intre continut:

== include(page="template/taskheader" task_id="figuri2") ==
Gigel tocmai a invatat la ora de geometrie definitia patratului: un paralelogram cu toate laturile si unghiurile egale. In problema care i s-a pus lui Gigel, se va considera ca orice patrat are laturile paralele cu axele de coordonate (cu laturile matricii descrise in fisierul de intrare). De asemenea, el a invatat si definita rombului: un paralelogram cu toate laturile egale. In problema pe care o are de rezolvat, se va considera ca un romb este, de fapt, tot un patrat, rotit insa cu 45{^0^}.
Gigel tocmai a invatat la ora de geometrie definitia patratului: un paralelogram cu toate laturile si unghiurile egale. In problema care i s-a pus lui Gigel, se va considera ca orice patrat are laturile paralele cu axele de coordonate (cu laturile matricii descrise in fisierul de intrare). De asemenea, el a invatat si definita rombului: un paralelogram cu toate laturile egale. In problema pe care o are de rezolvat, se va considera ca un romb este, de fapt, tot un patrat, rotit insa cu {$45^0^$}.
Lui Gigel i se pune la dispozitie (pe langa definitiile celor 2 figuri geometrice descrise mai sus) o matrice patratica binara (adica formata din elementele 0 si 1) si i se cere sa afle latura maxima a unui patrat format complet din elemente de 1 si continut in matrice, numarul de patrate de latura maxima continute in matrice, latura maxima a unui romb format format complet din elemente de 1 si continut in matrice, precum si numarul de romburi de latura maxima.
Lui Gigel i se pune la dispozitie (pe langa definitiile celor 2 figuri geometrice descrise mai sus) o matrice patratica binara (adica formata din elementele 0 si 1) si i se cere sa afle latura maxima a unui patrat format complet din elemente de 1 si continut in matrice, numarul de patrate de latura maxima continute in matrice, latura maxima a unui romb format complet din elemente de 1 si continut in matrice, precum si numarul de romburi de latura maxima.
Scrieti un program care sa rezolve problema lui Gigel.
!problema/figuri2?p1.jpg!
!problema/figuri2?p2.jpg!
!problema/figuri2?p.jpg!
h2. Date de intrare
Pe prima linie a fisierului de intrare $figuri.in$ se afla un numar intreg $N$, reprezentand numarul de linii si de coloane ale matricii binare. Pe urmatoarele $N$ linii se vor afla cate $N$ valori intregi din multimea {${0,1}$}, neseparate prin spatii.
Pe prima linie a fisierului de intrare $figuri2.in$ se afla un numar intreg $N$, reprezentand numarul de linii si de coloane ale matricii binare. Pe urmatoarele $N$ linii se vor afla cate $N$ valori intregi din multimea {${0,1}$}, neseparate prin spatii.
h2. Date de iesire
Pe prima linie a fisierului de iesire $figuri.out$ se vor afisa $2$ valori: $LP$ si $NP$, separate printr-un singur spatiu, reprezentand latura maxima a unui patrat format numai din elemente de $1$ si inclus in matricea descrisa in fisierul de intrare si numarul patratelor de latura maxima incluse in matrice.
Pe prima linie a fisierului de iesire $figuri2.out$ se vor afisa $2$ valori: $LP$ si $NP$, separate printr-un singur spatiu, reprezentand latura maxima a unui patrat format numai din elemente de $1$ si inclus in matricea descrisa in fisierul de intrare si numarul patratelor de latura maxima incluse in matrice.
Pe a doua linie a fisierului se vor afisa alte $2$ valori: $LR$ si $NR$, separate tot printr-un singur spatiu, reprezentand latura maxima a unui romb format numai din elemente de $1$ si inclus in matricea descrisa in fisierul de intrare si numarul romburilor de latura maxima incluse in matrice.
h2. Restrictii
* $3 ≤ N ≤ 255$
* Un patrat cu coltul stanga-sus la coordonatele $(i,j)$ si latura $L$ are proprietatea ca toate patratelele unitare din matrice cu coordonate de tipul $(i+p,j+q)$, cu {$0 ≤ p , q < L$}, au valoarea $1$.
* Un patrat cu coltul stanga-sus la coordonatele $(i,j)$ si latura $L$ are proprietatea ca toate patratelele unitare din matrice cu coordonate de tipul $(i+p,j+q)$, cu {$0≤p,q<L$}, au valoarea $1$.
* Un romb de centru $(i,j)$ si latura $L$ are proprietatea ca toate patratelele unitare din matrice cu coordonate de tipul $(i+p,j+q)$, cu $|p|+|q|<L$, au valoarea $1$.
h2. Exemplu
== include(page="template/taskfooter" task_id="figuri2") ==
 
 
 

Nu exista diferente intre securitate.

Diferente intre topic forum:

 
2143