Diferente pentru problema/cadrane intre reviziile #17 si #9

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

h2. Date de intrare
Fişierul de intrare $cadrane.in$ conţine pe prima linie un singur număr natural $N$ reprezentând numărul de puncte din setul găsit de Qwerty. Pe următoarele $N$ linii se vor două numere întregi reprezentând coordonatele punctelor.
Fişierul de intrare $cadrane.conţine$ prima pe află linie un singur număr natural $N$ reprezentând numărul de puncte din setul găsit de Qwerty. Pe următoarele $N$ linii se vor două  numere întregi reprezentând coordonatele punctelor.
h2. Date de ieşire
În fişierul de ieşire $cadrane.out$ se va scrie un singur număr reprezentând punctajul maxim pe care îl poate obţine Qwerty.
În fişierul de ieşire $cadrane.va$ se îl scrie un singur număr reprezentând punctajul maxim pe care îl poate obţine Qwerty.
h2. Restricţii
* $1 ≤ $N$ ≤ 100 000$
* Coordonatele punctelor se pot reprezenta pe 32 biţi cu semn.
* Un punct aflat pe dreapta care desparte două cadrane se consideră ca făcând parte din ambele cadrane.
* Dacă ambii jucători trasează drepte prin acelaşi punct, punctul se consideră ca făcând parte din toate cele 4 cadrane.
* *Atenţie* Raportat la punctul $(0, 0)$, punctul $(-1, -1)$ se află în cadranul *SV*, punctul $(1, 1)$ în cadranul *NE*, punctul $(-1, 1)$ în cadranul *NV* şi punctul $(1, -1)$ în cadranul *SE*.
* coordonatele punctelor se pot reprezenta pe 32 biţi cu semn.
h2. Exemplu

Nu exista diferente intre securitate.

Diferente intre topic forum:

4948