Fişierul intrare/ieşire:bossime.in, bossime.outSursăConcursul National de Informatica "Adolescent Grigore Moisil" 17
AutorTeodor IonescuAdăugată deAGMinformaticaAGMInformatica AGMinformatica
Timp execuţie pe test0.05 secLimită de memorie20480 kbytes
Scorul tăuN/ADificultateN/A

Vezi solutiile trimise | Statistici

Bossime

"Vrei sa zici... boss!"

De curand pe plaiurile mioritice s-a infiintat Institutul National de Cercetare in Echivalarea Bossimii. In sedinta extraordinara, consiliul superior al institutului a hotarat ca toti cetatenii asa-zisi bossi sa fie clasificati printr-un numar intreg reprezentand coeficientul de bossime corespunzator, aferent. Acest numar este determinat ca urmare a multiple analize efectuate asupra subiectilor in cauza, iar competentele evaluate nu se pot tocmai incadra in sfera eticului si cu atat mai putin in cea a legalului.

Ca urmare a frustrarilor celor defavorizati de noul sistem universal de clasificare a bossimii, au aparut metode alternative de calcul. Un exemplu de astfel de metoda ofensatoare este urmatoarea: Bossimea unui individ se incrementeaza cu 1 cu fiecare zi care trece, fara ca acesta sa trebuiasca sa mai demonstreze faptic ca merita sa detina acest coeficient. De asemenea, doi indivizi se considera bossic echivalenti daca coeficientii lor de bossime difera printr-o simpla permutare a cifrelor. Absolut scandalos!

Mai multi adepti ai acestui sistem nefast sunt nerabdatori sa se smardoiasca asa ca vin in grupuri de cate doi si te intreaba cam cate zile au de asteptat pana sa fie bossic echivalenti si sa se poata smardoi. Tu inghiti in sec si ii ajuti ca sa nu ti-o iei pe spinare.

Date de intrare

Fişierul de intrare bossime.in va contine numarul T de teste, urmat de T linii cu cate doua numere A si B, reprezentand coeficientii de bossime a doi candidati la smardoiala.

Date de ieşire

În fişierul de ieşire bossime.out se vor scrie T linii fie cu un posibil raspuns, fie cu Imposibil daca acesta nu exista.

Restricţii

  • 1 ≤ T ≤ 1000
  • 1 ≤ A,B ≤ 109
  • Raspunsul afisat se cere a fi ≤ 1017 si se garanteaza ca mereu va fi solutie sub aceasta limita daca acesta exista
  • Se admite orice raspuns corect ce se incadreaza in limitele specificate
  • NU se admit "leading zeroes", exemplu 105, 015

Exemplu

bossime.inbossime.out
3
13 58
13 24
153 270
3
Imposibil
50

Explicaţie

Pentru primul test 13+3=16 si 58+3=61
Pentru al treilea test 153+50=203 si 270+50=320

Trebuie sa te autentifici pentru a trimite solutii. Click aici

Cum se trimit solutii?