Sponsori si premii

Premii

Se vor acorda premii in bani castigatorilor rundei finale. Pentru fiecare grupa de varsta se acorda urmatoarele premii:

  • Locul I: 400 lei
  • Locul II: 200 lei
  • Locul III: 100 lei

In plus, HOSTWAY Romania ofera cate un domeniu la alegere si un pachet de webhosting pe un an de zile participantilor la finala preONI!

 

Mesaj de la Flaviu Radulescu, General Manager HOSTWAY Romania

De cand a aparut pe piata in Romania anul trecut, Hostway si-a dorit sa poata participa la un astfel de eveniment. Aceasta nu este doar o declaratie de complezenta, la noi in companie, creativitatea, dorinta de a invata si flexibilitatea abordarilor fiind incurajate si sustinute permanent.

Hostway Romania are trei departamente "de productie":

  • web development
  • web hosting
  • software research & development

Site-urile dezvoltate in departamentul de web development sunt produse in exclusivitate pentru clienti din Statele Unite.

Departamentul de Web hosting este dedicat pietei din Romania. Solutiile de hosting oferite de noi includ planuri pentru persoane fizice si companii mici sau medii, cat si suite de servicii dedicate nevoilor specifice ale companiilor de tip "enterprise".

Departamentul de Research & Development construieste azi internetul de maine, directia principala de dezvoltare fiind "software as a service". Daca doriti sa aflati mai multe puteti vizita site-ul nostru, la adresa www.hostwaylab.ro.

Compania Hostway Corporation asigura servicii de gazduire Web, inregistrare de domenii, Web design, si campanii online pentru peste 600.000 de clienti din toata lumea. Hostway detine 14 data-centere de ultima generatie puse in slujba unei prezente globale. Fondata in 1998, Hostway este una dintre primele 5 companii de Hosting din lume, cu birouri in Chicago, Illinois; Tampa, Florida; Austin, Texas; Vancouver, British Columbia; Londra, Anglia; Paris, Franta; Amsterdam, Olanda; Antwerp, Belgia; Frankfurt, Hanovra, Germania; Bucuresti, Romania; Sydney, Australia si Mumbai, India.

Ne simtim onorati sa putem sprijini cea mai mare comunitate de programatori din tara, credem ca initiativa noastra va avea un impact pozitiv la dezvoltarea proiectului Infoarena, si dorim sa ne implicam si in viitoarele initiative.

Va dorim mult success in continuare!

 

Mesaj de la Dragos Ciobanescu, Director Executiv iReal Soft

Felicitari tuturor participantilor!

iReal Soft ofera solutii complete pentru optimizarea profitului companiilor care ofera servicii financiare (banci, asigurari, retail, IFN, etc.). Solutiile includ consultanta, analiza afacerilor, optimizarea proceselor si implementari si integrari software.

Produsele iReal Soft: RBDS (Rule-Based Decision System), Collection System, Front-End System, Billing System, Universal Reporting Database, etc.

Sponsori

Organizarea finalei preONI este posibila datorita generosilor nostri sponsori: