Sedinte Infoarena

Cosmin
Cosmin Negruseri
03 noiembrie 2007

A inceput de ceva vreme anul scolar si ne-am hotartat sa ne organizam si sa punem osul la treaba. Astfel recent cei din echipa infoarena am avut doua sedinte in care am pus tara la cale.

Pentru ca siteul infoarena nu ar fi nimic fara comunitatea utilizatorilor ei, ne-am decis sa va informam despre discutiile si deciziile luate:

Au aparut cateva schimbari in echipa, astfel Andrei Grigorean si Adrian Airinei devin consilieri. Eu am devenit consilier (din consilier emeritus, ce insemna consilier fara activitate). Adrian Vladu a devenit consilier emeritus.

S-a discutat despre concursul preONI 2008 pe care il va coordona Mircea. Formatul va fi acelasi ca si anul trecut cu patru runde si finala "onsite". Va incepe in luna noiembrie. Cristi va cauta sponsori.

S-au definit mai clar rolurile membrilor, astfel eu ma voi ocupa de blog. De forum, calendar si coordonarea concursurilor inafara de preOni se va ocupa Andrei. Silviu va fi responsabil de sectiunea cu articole ajutat de Catalin Tiseanu, si pe langa asta va fi implicat in cautarea de sponsori. Cristi se ocupa de comunitate, de newsletters si de implementarea comentariilor pentru blog. Adrian Diaconu si Daniel vor avea grija de arhiva de probleme. Valentin va munci pe partea proiectelor noi in comunitatea infoarena de la Implica-te . Leo se ocupa de partea de gestiune a banilor si va continua sa se ocupe ca si pana acum de evaluator. Iar Adrian Airinei va lucra pe partea de organizare a concursurilor.

Mircea si Leo au adus in discutie lucrul la infoarena 3.0 care presupune o rescriere a siteului. Deocamdata suntem in faza de discutii, iar Mircea si Leo ne vor arata la urmatoarea sedinta un design doc pentru a putea evalua mai bine ce avantaje si dezavantaje sunt in lucrul la un nou site.

Va reamintesc ca avem proiecte interesante la sectiunea implica-te , unde ajutorul vostru e binevenit.

remote content