Nitro NLP Hackaton - 2023

Asgari_Armin
Armin Asgari
12 martie 2023

Te invităm să te înscrii la Nitro NLP Hackathon care va avea loc în perioada 20-26 martie 2023.

Înscrierile sunt deschise până pe 17 martie 2023 (inclusiv), aşa că nu pierde şansa de a participa la acest eveniment inovator!

Programul evenimentului este următorul:

  • 3 zile de workshop-uri (20-22 martie), unde vei avea ocazia de a învăţa de la experţi din industrie şi din comunitatea academică despre cele mai recente tehnologii din NLP (Procesarea Limbajului Natural).
  • O zi de conferinţă (23 martie), unde poţi asista la prezentări inspiraţionale studenţi mai mari, doctoranzi, dar şi de la lideri din domeniul Inteligenţei Artificiale.
  • Hackathon-ul de 23 de ore (25-26 martie), unde vei putea lucra în echipă pentru a găsi cele mai bune soluţii de a rezolva task-ul la care vă provocăm.

Premiile totale pentru acest eveniment sunt de 1500€, aşa că pregăteşte-te să-ţi pui abilităţile în practică în încercarea de a câştiga marele premiu!

Pentru mai multe informaţii despre eveniment şi pentru a te înscrie, vizitează site-ul nostru nitronlp.rocks şi pagina de inscriere.

Nu uita sa ne urmăreşti pe reţelele de socializare pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi şi anunţuri despre eveniment. Te aşteptăm!

Categorii: