Atenţie! Aceasta este o versiune veche a paginii, scrisă la 2014-11-04 06:37:27.
Revizia anterioară   Revizia următoare  

Schimbare rating + Java!

klamathix
Mihai Calancea
04 noiembrie 2014

Rating

Infoarena a trecut prin multe schimbari in ultimii ani, iar din pacate procesul de update al rating-ului nu a fost adaptat in mod corespunzator. Ne referim in primul rand la:

1. Formula imperfecta, care de-a lungul vremii a cauzat cresteri/scaderi controversate.
2. Decizia nefericita de a mentine un rating unic pentru toate concursurile Infoarena, indiferent de formatul acestora.

Din aceste motive, am hotarat in cadrul echipei sa schimbam rating-ul pentru concursurile ce vor urma in continuare. Am considerat ca cea mai echitabila solutie este ca formula noua sa se aplice pe rating-urile curente, lasandu-le in timp sa se stabilizeze intr-o distributie conforma cu noile standarde. Rating-ul curent va ramane valabil doar pentru concursuri stil olimpiada (Algoritmiada + altele), urmand sa apara rating-uri separate pentru celelalte stiluri majore de concurs (ACM ICPC + altele). De-asemenea, userii care nu vor participa la niciun concurs pentru o perioada lunga de timp vor fi scosi temporar din clasamentul oficial, redevenind activi o data cu o noua participare.

Deocamdata, am dat un update mai mult decat necesar pentru rundele recente (dupa formula veche) :).

Java

Dupa cum unii dintre voi probabil ati observat, puteti acum submita solutii in Java pe infoarena! Proiectul este in faza Beta, fiind posibil sa intampinati unele dificultati, in special cu fisierele si limitele de timp. Va rugam sa semnalati orice problema in acest topic si vom incerca sa gasim o solutie. Pana atunci, spor la codat!

Categorii: