Diferente pentru blog/lansare-mindcoding-2017 intre reviziile #14 si #7

Diferente intre titluri:

Mindcoding 2017
lansare-mindcoding-2017

Diferente intre continut:

!blog/lansare-mindcoding-2017?MCIMG.jpg!
!lansare-mindcoding-2017?MCIMG.jpg!
Avem plăcerea de a da start-ul celei de-a patra ediţii a concursului de algoritmică MindCoding, ce se adresează tuturor celor pasionaţi de algoritmi şi arta programării, care îşi doresc îmbunătăţirea performanţelor şi a abilităţilor tehnice, dar şi să îşi extindă orizonturile spre adevărata industrie a programării.
MindCoding este structurat în 4 runde online şi o etapă finală, ce va avea loc în municipiul Cluj-Napoca, România, în perioada 28 - 30 aprilie 2017.
După prima ediţie, "site-ul competiţiei":https://mindcoding.ro/ a devenit o platformă educaţională, unde programatorii pasionaţi, indiferent de vârstă, îşi împărtăşesc rezultatele cercetărilor şi soluţiile la probleme cu întreaga noastră comunitate, care a atins peste 2500 de prieteni pe "reţelele de socializare":https://www.facebook.com/mindcodingcluj/ datorită implicării noastre continue.
După prima ediţie, "site-ul competiţiei":https://mindcoding.ro/ a devenit o platformă educaţională, unde programatorii pasionaţi, indiferent de vârstă, îşi împărtăşesc rezultatele cercetărilor şi soluţiile la probleme cu întreaga noastră comunitate, care a atins peste 2500 de prieteni pe reţelele de socializare datorită implicării noastre continue.
În această nouă ediţie, concursul constă în rezolvare de probleme, ce implică îmbinarea algoritmilor cu aplicaţiile lor în viaţa reală. Mai mult, ediţia a 4-a aduce în întâmpinarea candidaţilor o nouă posibilitate: candidaţii pot alege să participe la divizia 2, unde, în comparaţie cu divizia 1, problemele vor avea un grad de dificultate mai scăzut. Scorul obţinut în divizia a doua nu va reprezenta un criteriu de calificare pentru runda finală, dar încurajăm participarea în  număr cât mai mare indiferent de experienţa curentă şi participarea în divizia 1 în rundele următoare, în lupta pentru locul meritat în finală.

Diferente intre securitate:

protected
public

Diferente intre topic forum:

55