Diferente pentru blog/infoarena-loveste-din-nou intre reviziile #2 si #6

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

* ==user(user="savim" type="tiny")==
* ==user(user="klamathix" type="tiny")==
Cu 8 din 10 probleme rezolvate şi cu o penalizare de 1003 minute, ei au reuşit să se claseze în final pe locul 2, poziţie care le garantează un loc la faza finală a celui mai de tradiţie concurs de programare din lume. Merită menţionat că au fost detronaţi de pe prima poziţie cu doar 4 minute înainte de finalul probei, altfel am fi asistat la o victorie românească după foarte mulţi ani.
Cu 8 din 10 probleme rezolvate şi cu o penalizare de 1003 minute, ei au reuşit să se claseze în final pe treapta a doua a podimiului, poziţie care le garantează un loc la faza finală a celui mai de tradiţie concurs de programare din lume. Merită menţionat că au fost detronaţi de pe prima poziţie cu doar 4 minute înainte de finalul probei, altfel am fi asistat la o victorie românească după foarte mulţi ani.
Celelalte echipe româneşti s-au descurcat şi ele foarte bine, Universitatea din Bucureşti ocupînd de asemenea locurile 9 şi 11, prin echipele Smecheria şi Aproape Oltenia (ambele cu 7 probleme rezolvate). Şi Politehnica s-a descurcat onorabil, Angry Pink Bunnies terminînd pe 18, iar Retired But Dangerous pe 19 (ambele cu 6 probleme rezolvate).
Îi felicităm pe toţi şi le ţinem pumnii celor trei la faza finală care va avea loc în iulie 2012, în Sankt Petersburg!
Îi felicităm pe toţi şi le ţinem pumnii celor trei la faza finală care va avea loc în iulie 2013, în Sankt Petersburg!

Diferente intre securitate:

private
protected

Diferente intre topic forum:

 
8348