InfoEducatie 2005

fluffy
Dan-Leonard Crestez
12 august 2005

Concursul InfoEducatie 2005 a ajuns la final si am vrea sa va invitam sa cititi povestea editiei de anul acesta a concursului. Acolo gasiti atat poze cat si mici filmulete interesante din tabara.

Cred ca sunt in asentimentul tuturor, al organizatorilor, sponsorilor si al participantilor cand spun ca aceasta a fost cea mai reusita editie InfoEducatie de pana acum. Este important de stiut ca anul acesta a adus si o crestere spectaculoasa in calitatea lucrarilor aflate in competitie si a seriozitatii cu care elevii si-au prezentat productiile.

Premiile au fost mari (valoare totala de peste $7000, valoarea unui premiu 1 fiind de peste $800 !!!), jurizarea corecta, juriul format numai din specialisti. S-a organizat concurs open la toate sectiunile (o noutate a acestei editii), discutii libere si seminarii si toate au contribuit la succesul editiei 2005.

De mare succes s-au bucurat cele doua sectiuni OPEN pe teme de programre si creatie web. Concursul a fost condus in cea mai mare parte de studenti, laureati din anii anteriori ai concursului (Octavian Costache, Liviu Valsan, Razvan si Bogdan Hobeanu, Cristian Strat).

Consideram InfoEducatie, un eveniment care aduce un pasaport catre o afacere proprie in domeniul IT&C. In plus, InfoEducatie inseamna mai mult decat un concurs de succes cu premii foarte mari. El este un loc al pasiunilor si al initiativelor, un concurs unde toata lumea gandeste liber si discuta, o tabara a tinerelor talente. Este un concurs independent pentru oameni independenti, organizat cu pasiune si daruire pentru elevi.

Firmele care au sponsorizat sau au oferit cursuri si consultanta au deja angajati "produsi" de InfoEducatie si spun ca vor veni oricand la concurs pentru ca este unic si productiv pentru cei care vor sa-si aleaga ca profesiune programarea: GreenPixel - Marius Deak, GrapefruitDesign - 2 anganjati ce au trecut prin InfoEducatie, Viorel Stan - companie internationala, Octavian Costache - angajat Google NY si exemplele pot continua.

Categorii: stiri