imSMART - Editia I

freak93
Adrian Budau
22 aprilie 2012

În perioada 9 aprilie – 27 mai, Asociaţia Studenţilor la de Matematică şi Informatică (ASMI), cu sprijinul Facultaţii de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii din Bucureşti organizează concursul imSMART, adresat tuturor studenţilor pasionaţi de informatică, matematică şi tehnologie.

imSMART caută persoane care cred cu tărie în ideile lor şi au curajul de a îmbina tehnologiile, căutând combinaţia perfectă, care să reflecte viziunea unei aplicaţii ce depăşeşte barierele actuale.
Scopul principal al acestui eveniment este de a reuni studenţi, tineri cercetători şi profesionişti din domeniile informaticii şi matematicii pentru a le oferi un cadru propice în care să se cunoască, să-şi împărtăşească preocupările şi să pună bazele unor colaborări.

Caravana imSMART a dat start proiectului. Prin intermediul ei, studenţii de la facultăţile de profil din întreaga ţară pot afla toate detaliile acestui concurs. Traseul ei include centrele universitare din Bucureşti, Timişoara, Cluj, Arad, Braşov, Iaşi, Sibiu, Craiova, Galaţi, Bacău, Ploieşti.
Concursul constă în mai multe etape:

  • 9 aprilie – 2 mai – Înscrierea propunerilor de proiect pe site-ul competiţiei
  • 2-4 mai – Anunţarea echipelor finaliste
  • 25 – 27 mai – Finala la Bucureşti: Prezentarea proiectelor finaliste în faţa juriului

Deznodământul competiţiei imSMART îl vom afla la finala de la Bucureşti, unde spiritul de inovaţie va fi întreţinut prin premierea celor mai bune aplicaţii înscrise în concurs.
Finala imSMART va include workshop-uri şi prezentări ale firmelor partenere.

Pentru detalii suplimentare:
imSmart
Pagina de facebook

Categorii:
remote content