Atenţie! Aceasta este o versiune veche a paginii, scrisă la 2015-12-04 17:40:07.
Revizia anterioară   Revizia următoare  

Hour of Code

klamathix
Mihai Calancea
04 decembrie 2015

Comunitatea de tineri pasionati de informatica si programare Infoarena sustine proiectul Hour of Code!

Hour of Code reprezinta sansa de a accesa domeniul IT intr-un mod interactiv si oportunitatea de a cunoaste si controla tehnologia prin tutoriale simple, cu personaje cunoscute tuturor ca Minecraft sau Star Wars.
Acest eveniment sta la baza evolutiei educatiei IT din Romania si alte tari au inteles deja asta: Italia are inregistrate 11.000 de evenimente in timp ce Romania are inregistrate doar 700 de evenimente.
Pentru ca industria IT de maine este responsabilitatea noastra, a tuturor, va invitam sa organizati un eveniment Hour of Code in cadrul institutiei dumneavoastra de invatamant. Nu trebuie decat sa va inscrieti evenimentul pe 'hourofcode.com/ro', sa alegeti o zi in intervalul 7-13 decembrie si sa parcurgeti impreuna cu elevii tutorialele de pe site-ul ro.code.org.
De asemenea, elevii/studentii la informatica pot sa se transforme in mici profesori si sa predea o Ora de Programare colegilor de la alte profile sau specializari.
Fiecare organizator va primi cate un premiu garantat oferit de partenerii internationali si solutii de securitate software din partea Bitdefender Romania. ADFABER va pune la dispozitie gratuit materialele de care aveti nevoie, efortul organizatorilor fiind unul minim.
Haideti sa facem cunoscut evenimentul Hour of Code si sa promovam Romania ca tara IT!
Link-uri utile:
Materiale necesare aici: bit.ly/Materiale
Facebook (sharing is caring): facebook.com/HourofCodeRo
Inregistrare eveniment Hour of Code (hourofcode.com/ro) - pana pe 4 Decembrie
Participare eveniment ro.code.org

Categorii: