Senatorii si Deputatii lucreaza part time

Cosmin
Cosmin Negruseri
18 noiembrie 2008

Vivi recidiveaza. Dupa ce a facut o gramada de siteuri, printre care doizece.ro cel mai mare site de jocuri din Romania sau initiativa cu harta publicitatii acum are un nou proiect personal interesant la care lucreaza. Acesta este harta politicii din Romania in care a agregat date legate de prezenta si legile votate de senatori si deputati. Concluzia in mare e ca prezenta la vot e penibila si ca senatorii si deputatii lucreaza part time!

Puteti vedea datele stranse de el aici si posturi care analizeaza putin datele aici , aici , aici si aici . Ideea proiectului e misto si e o modalitate obiectiva de a prezenta niste date, fara a cobori la nivelul scandalurilor de presa.

In contextul in care in postul anterior vorbeam despre DEX online ce a inceput ca un proiect personal, avem inca un exemplu cu ce poate face un programator. Noi putem sa colectam date, sa le analizam si sa le prezentam in o forma in care pot fi intelese foarte usor. Ar fi misto sa apara multe initiative de genul asta, pornite poate chiar de la membrii infoarena.

Categorii:
remote content