Diferente pentru blog/hackeri-vs-teoreticieni intre reviziile #1 si #5

Diferente intre titluri:

blog/hackeri-vs-teoreticieni
Despre hackeri vs. teoreticieni

Diferente intre continut:

Infoarena există pentru că deşi Cristi l-a construit pentru 'Infoeducaţie':http://infoeducatie.ro, a decis că ar fi cool să îl folosească şi alţii, şi în timpul liber făcea tot felul de alte proiecte ca freelancer.
O amică de-a mea a făcut un tool pentru ca amicii ei să poată alege şi 'să poată vota playlist-ul':http://canini.ro/dance pentru petrecerea de ziua ei. O pierdere de timp? Poate. Dar o lecţie foarte utilă în care a învăţat cum e să lansezi ceva în public, cum e să ai utilizatori care să nu înţeleagă butoane, cum e să încerci să faci un UI, cum e să programezi şi altceva decât biologie computaţională.
O amică de-a mea a făcut un tool pentru ca amicii ei să poată alege şi 'să poată vota playlist-ul':http://www.canini.ro/dance pentru petrecerea de ziua ei. O pierdere de timp? Poate. Dar o lecţie foarte utilă în care a învăţat cum e să lansezi ceva în public, cum e să ai utilizatori care să nu înţeleagă butoane, cum e să încerci să faci un UI, cum e să programezi şi altceva decât biologie computaţională.
Încearcaţi şi voi să construiţi nişte chestii. Orice crezi tu că ar trebui să existe în lume. Orice simţi tu că ai nevoie, cât de stupid ar fi şi oricât de greu de folosit crezi că e.

Diferente intre securitate:

private
protected

Diferente intre topic forum:

 
7346