Diferente pentru blog/doi-la-suta-2010 intre reviziile #1 si #3

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

h3. Cum vor fi folosite fondurile primite?
Principala cheltuială a Asociaţiei infoarena o reprezintă organizarea finalei concursului Algoritmiada. Fondurile vor fi folosite pentru a asigura cazarea, masa si premiile celor mai buni 60 de concurenţi, elevi si studenţi. Anul acesta bugetul rundei finale porneşte de la 30.000 RON, ceea ce inseamnă că sprijinul vostru reprezintă peste 25% din costuri.
Principala cheltuială a Asociaţiei infoarena o reprezintă organizarea finalei concursului Algoritmiada. Fondurile vor fi folosite pentru a asigura cazarea, masa si premiile celor mai buni concurenţi, elevi si studenţi. Anul acesta bugetul rundei finale porneşte de la 30.000 RON, ceea ce inseamnă că sprijinul vostru reprezintă peste 25% din costuri.
O altă investiţie a 'Asociaţiei infoarena':despre-infoarena constă in organizarea de 'coding-camps':planificare#coding-camps. În 2009 ne mândrim cu două asemenea întruniri în care s-au implementat numeroase facilităţi noi şi s-a dezvoltat site-ul, ceea ce a dus la lansarea versiunii 'infoarena 2.3':planificare/camp-2.3. Cele mai importante componente implementate anul trecut le reprezintă concursurile virtuale şi tag-urile.

Diferente intre securitate:

private
protected

Diferente intre topic forum:

 
4595