Diferente pentru blog/algoritmiada-2013 intre reviziile #6 si #7

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Infoarena revine cu cea de-a cincea ediţie a concursului 'Algoritmiada':http://infoarena.ro/algoritmiada-2013 . Algoritmiada este un concurs unic în România care reuneşte pasionaţi de informatică de toate vârstele, începând cu elevi de gimnaziu şi până la persoane care au terminat de mulţi ani facultatea. Participanţii sunt împărţiti în patru grupe : clasele 5-9, clasa a 10-a, clasele 11-12 si Open. Concursul se desfăşoară anual sub forma a 3-4 runde de calificare online, iar primii clasaţi sunt la invitaţi să participe la finala onsite. În paralel cu finala onsite se desfăşoară şi o variantă online a finalei pentru cei care nu au reuşit să se califice.
Algoritmiada este seria de concursuri infoarena care a impresionat nu doar prin calitatea problemelor, dar şi prin organizarea ireproşabilă a rundelor. Acest fapt se datorează unei echipe tehnice şi ştiinţifice extrem de valoroase din punt de vedere academic. Şi în acest an coordonatorii ştiinţifici ai fiecărei runde vor fi foşti olimpici internaţionali sau membrii ai lotului naţional de informatică. Finala Algoritmiada este considerată cel mai important concurs naţional din România, iar acest statut i-a adus colaborări cu diverşi sponsori.
Algoritmiada este seria de concursuri infoarena care a impresionat nu doar prin calitatea problemelor, dar şi prin organizarea ireproşabilă a rundelor. Acest fapt se datorează unei echipe tehnice şi ştiinţifice extrem de valoroase din punct de vedere academic. Şi în acest an coordonatorii ştiinţifici ai fiecărei runde vor fi foşti olimpici internaţionali sau membrii ai lotului naţional de informatică. Finala Algoritmiada este considerată cel mai important concurs naţional din România, iar acest statut i-a adus colaborări cu diverşi sponsori.
h3. Ediţiile din anii trecuţi

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.