Atenţie! Aceasta este o versiune veche a paginii, scrisă la 2016-03-04 22:36:51.
Revizia anterioară   Revizia următoare  

AGM 2016

xtreme77
Patrick Sava
05 martie 2016

Am placerea de a anunta faptul ca povestea merge mai departe ! Dupa o prima editie in care initiativa unui grup restrans de oameni (si in special de elevi) din Colegiul National "Spiru Haret" din capitala a fost sustinuta de Youth Bank, Concursul National de Informatica "Adolescent Grigore Moisil" revine cu o a doua editie, de data aceasta cu mentiunea ca acum este inclus acum în Calendarul Concursurilor Naţionale Şcolare ale MECS. Cea de-a doua editie va avea loc pe 26 martie.

De mentionat este faptul ca acum, la sustinerea concursului, contribuie doua mari companii din Romania : Emag (prin Fundatia Emag) si Siveco Romania. Evident, invariantul in toata aceasta poveste este comunitatea Infoarena care continua sa sprijine organizarea concursului si sa incurajeze initiativele similare!

Acest concurs se desfasoara pe format ACM-ICPC, noutatea fiind data de faptul ca se destineaza elevilor de liceu. Echipele pot fi de maxim 3 elevi (toti membrii unei echipe fiind, obligatoriu, legitimati la acelasi liceu).

Neconventional este si modul in care concurentii vor fi cazati: acestia vor beneficia de cazare in familile voluntarilor din Colegiul National "Spiru Haret", acest lucru insemnand conditii mult mai bune decat ceea ce am fi putut obtine la un camin din Bucuresti cat si garantia sigurantei concurentilor pe toata durata desfasurarii concursului.

Legat de numarul de echipe participante, pot spune ca acesta este unul mai mult decat generos, in concurs fiind primite 25 de echipe. Din cauza faptului ca laboratoarele liceului nu permit un numar mai mare de echipe participante, concursul va fi si online, gazduit de Infoarena.

Link-ul pentru inscriere este : http://goo.gl/forms/WIXIU3SsyP

Termenul limita pentru inscriere este 15 martie.

Tin sa le multumesc sponsorilor (Siveco Romania si Fundatia Emag), lui freak93Adrian Budau freak93, klamathixMihai Calancea klamathix si eudanipEugenie Daniel Posdarascu eudanip (care ne-au sarit in ajutor cand a venit vorba de organizarea concursului si care ne-au sprijinit initiativa), dar si celor 6 membrii ai comisiei stiintifice din care fac si eu parte : florin.elfusFlorin Elfus florin.elfus, retrogradLucian Bicsi retrograd, ericptsStavarache Petru Eric ericpts, george_stelianChichirim George george_stelian, teoionescuIonescu Teodor teoionescu si PlayLikeNeverB4George Marcus PlayLikeNeverB4.

Numai bine si keep coding!

Categorii:
remote content