Diferente pentru blog/agm-vi intre reviziile #1 si #11

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Da, povestea continua! Da, pentru cea de-a sasea oara!
"*Sign Up*":https://agm-contest.com/sign-up/
 
Da, povestea continua! Da, pentru cea de-a *sasea* oara!
De data aceasta, postul nu va fi la fel de lung ca de obicei pentru ca suntem in plina organizare si inca mai sunt de pus la punct multe detalii relevante atat pentru noi, cat si pentru voi.
Am format mai apoi o comisie stiintifica, in care toti membrii erau persoane cunoscute numai si numai prin intermediul olimpiadei. Aveam si am un respect enorm pentru ei, infinit. Pe deasupra, eram uluit de cum dam nastere a ceva ce si acum exista (si va promit eu ca povestea va merge mai departe!).
Astazi, din actorii principali ai povestii care a inceput in 2015, mai joaca in afara de mine: Petronia Dumitrescu, ==user(user="george_stelian" type="tiny")== , ==user(user="piro" type="tiny")==  si ==user(user="PlayLikeNeverB4" type="tiny")==. Daca acesta ar fi fost un discurs tinut in fata dumneavoastra, v-as fi cerut sa ii aplaudati! Dar nu cred ca este o problema, probabil multi dintre cei care citesc acum acest post, vor avea ocazia de a o face la runda finala!
Astazi, din actorii principali ai povestii care a inceput in 2015, mai joaca in afara de mine: Petronia Dumitrescu, ==user(user="george_stelian" type="tiny")== , ==user(user="teoionescu" type="tiny")==  si ==user(user="PlayLikeNeverB4" type="tiny")==. Daca acesta ar fi fost un discurs tinut in fata dumneavoastra, v-as fi cerut sa ii aplaudati! Dar nu cred ca este o problema, probabil multi dintre cei care citesc acum acest post, vor avea ocazia de a o face la runda finala!
Comisia organizatorica nu este complet definitivata, dar stim ca anul acesta avem o premiera: cineva care a avut rezultate bune si foarte bune la olimpiada este "sacrificat" pentru a se implica in partea de organizare a concursului. A sunat dramatic, nu? Poate chiar tragic? Nici pe departe. A sunat grozav, pentru ca ==user(user="usureluflorian" type="tiny")== se descurca de minune in rolul in care a fost "instalat" si sunt convins ca spusele mele urmeaza a fi confirmate si de fapte de-a lungul acestei editii (si desigur, nu numai).
Comisia stiintifica...hmm, ==user(user="vladm98" type="tiny")== este ca anul acesta bagam cod, dar nu o mai facem si *overnight*? ==user(user="mihneacaz" type="tiny")==, Alex Postu? ==user(user="geniucos" type="tiny")== scuze ca am propus problema ta fara sa te anuntam. Haha, it's been a funny story here.
Comisia stiintifica...hmm, ==user(user="vladm98" type="tiny")== este ca anul acesta bagam cod, dar nu o mai facem si *overnight*? ==user(user="mihneacaz" type="tiny")==, ==user(user="Humiko" type="tiny")==? ==user(user="geniucos" type="tiny")== scuze ca am propus problema ta fara sa te anuntam. Haha, it's been a funny story here.
 
Actorii din scena de mai sus impreuna cu ==user(user="GinguIonut" type="tiny")==, ==user(user="cosmin79" type="tiny")==, ==user(user="Alex18mai" type="tiny")==, ==user(user="Eman98" type="tiny")==, ==user(user="Stefan_Radu" type="tiny")==, ==user(user="LucaSeri" type="tiny")==, ==user(user="bogdan10bos" type="tiny")==, ==user(user="Mihai22e" type="tiny")== si ==user(user="theodor.moroianu" type="tiny")== alcatuiesc comisia stiintifica si tehnica. *An endless round of applause for all of them!*
Actorii din scena de mai sus impreuna cu Ionut Vio, ==user(user="cosmin79" type="tiny")==, ==user(user="Alex18mai" type="tiny")==, ==user(user="Eman98" type="tiny")==, Stefan Radu, ==user(user="LucaSeri" type="tiny")==, ==user(user="bogdan10bos" type="tiny")==, ==user(user="Mihai22e" type="tiny")== si ==user(user="theodor.moroianu
" type="tiny")== alcatuiesc comisia stiintifica si tehnica. *An endless round of applause for all of them*
Acestea fiind spuse, 3, 2, 1 .... start! Ne vedem pe 8 februarie!
Acestea fiind spuse, 3, 2, 1 .... start! Ne vedem pe 8 februarie!
"*Sign Up*":https://agm-contest.com/sign-up/

Diferente intre securitate:

public
protected

Diferente intre topic forum:

 
54461