All You Can Code 2008

Concursul All You Can Code este organizat de trei membri infoarena: Florin Pogocsan, Puni Andrei Paul si Mihai Ciucu.

Despre concurs

Inainte ca iarna sa isi intre in drepturi, in ultimul week-end din luna noiembrie, te invitam sa iei parte la un concurs organizat de membrii comunitatii. Concursul va fi o buna ocazie de antrenament atat pentru cei mai mici, cat si pentru cei mai mari, in asa fel incat participarea este incurajata indiferent de varsta. Concurentii vor avea de rezolvat 9 probleme de algoritmica de dificultate variata. Timpul in care concurentii pot trimite solutii va fi de 36h (o zi si jumatate), concursul va incepe sambata, 29 noiembrie, ora 1200, ultima submisie fiind acceptata duminica, 30 noiembrie, ora 2400.
In primele 4 ore din concurs evaluatorul va fi oprit (se pot trimite surse, dar ele nu vor fi evaluate), in rest pe toata durata urmatoare a concursului evaluatorul va fi pornit si la toate problemele vor exista si punctaje partiale. Va asteptam in numar cat mai mare la concurs, succes tuturor!

Despre inscriere

ATENTIE! Trebuie sa te inscrii inainte de ora 1200 daca doresti sa ti se modifice rating-ul in urma participarii!
Daca nu te inscrii nu ti se va modifica rating-ul, insa poti sa participi oricum!

Nu se mai pot face inscrieri la All You Can Code 2008. Runda s-a incheiat.

Vezi cine s-a inscris

Organizatori

Subiectele vor fi propuse si pregatite de:

Pentru intrebari de factura tehnica poti contacta urmatoarele persoane:

Echipa infoarena iti ureaza mult succes!

Cum particip?

Inainte de toate trebuie sa te inregistrezi pe site-ul nostru!

Oricine este invitat sa participe. In ziua de concurs intri pe site, citesti problemele, le rezolvi si trimiti solutiile inainte de expirarea timpului de lucru. La sfarsitul rundei, evaluatorul infoarena iti va testa solutiile pentru corectitudine. Clasamentul se va actualiza in timp real pe parcursul evaluarii.

Prima data pe infoarena?

infoarena ajuta elevi si studenti sa devina excelenti in informatica! Gratuit ;) Citeste mai multe despre noi si vezi ghidul utilizatorului.