Panaete Adrian (proflaurian)

proflaurian
Vezi solutiile trimise
NumePanaete Adrian
Contproflaurian
Rating578
StatutUtilizator normal
Forumtrimite mesaj privat, vezi activitate
Atenţie! Aceasta este o versiune veche a paginii, scrisă la 2011-03-27 11:13:17.
Revizia anterioară   Revizia următoare  

 

Acest utilizator nu si-a personalizat inca pagina de profil. Click aici sa afli cum iti poti personaliza pagina de profil.

Despre mine

Profesor de matematica si (un pic) de informatica la Colegiul National "A.T.Laurian" Botosani.

Absolvent al Facultatii de Matematica la Universitatea "Al.I.Cuza" Iasi Promotia 1990 .

Am inceput sa programez in facultate ( pe atunci lucram in Pascal ) si prima mea mare realizare a fost "reinventarea rotii" ( algoritmul next_permutation ). Intre timp am invatat sa programez in C.

La inceputul anilor 2000 am inceput sa colaborez cu elevi si colegi din Botosani de la Colegiul National "A.T. Laurian" (CNATL) si Colegiul National "Mihai Eminescu"(CNME) la pregatirea acestora pentru Olimpiada de Informatica.

Fosti elevi:
Daniel Cilidariu(CNATL), Constantin Rautu(CNATL), Robert-Alexandru Agrapinei(CNATL), Marcel Cilidariu(CNATL), Iulian Hostiuc(CNATL), Ovidiu Lupu(CNME), Silvia Rausanu(CNME), Radu Gagos(CNME), Ana Bozianu(CNATL), Mirela Popoveniuc(CNME).

Actuali elevi:
Andrei Avadanei(CNME), Bompa Mario(CNME),Ciobanu Bogdan(CNME),Alexandru Asofroniei(CNATL), Ilie Ungureanu(CNATL) Cornel Marcu(CNATL),Mihnea Ungureanu(CNATL), Ovidiu Iantoc(CNATL), Aurelian Hreapca(CNATL), si lista urmeaza sa fie continuata :)

Este o onoare pentru mine sa recunosc rolul esential pe care l-a jucat site-ul infoarena.ro in formarea mea actuala ca algoritmist si sa imi exprim tot respectul pentru elevii si studentii de exceptie, useri si mebrii echipei infoarena, care m-au invatat aproape zilnic cate ceva nou.

Distinctii primite

  • Participare la Olimpiada Nationala de Matematica- Drobeta Turnu-Severin 1985.

Prieteni pe infoarena

  • (completeaza aici: link-uri catre profilele altor utilizatori infoarena pe care ii cunosti)