Diferente pentru utilizator/proflaurian intre reviziile #9 si #10

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Am inceput sa programez in facultate ( pe atunci lucram in Pascal ) si prima mea mare realizare a fost "reinventarea rotii" ( algoritmul next_permutation ). Intre timp am invatat sa programez in C.
La inceputul anilor 2000 am inceput sa colaborez cu elevi din Botosani de la Colegiul National "A.T. Laurian" (CNATL) si Colegiul National "Mihai Eminescu"(CNME) la pregatirea acestora pentru Olimpiada de Informatica.
Fosti elevi:
Daniel Cilidariu(CNATL), Constantin Rautu(CNATL), Robert-Alexandru Agrapinei(CNATL), Marcel Cilidariu(CNATL), Iulian Hostiuc(CNATL), Ovidiu Lupu(CNME), Silvia Rausanu(CNME), Radu Gagos(CNME), Ana Bozianu(CNATL), Mirela Popoveniuc(CNME).
 
Actuali elevi:
Andrei Avadanei(CNME), Bompa Mario(CNME),Ciobanu Bogdan(CNME),Alexandru Asofroniei(CNATL), Ilie Ungureanu(CNATL) Cornel Marcu(CNATL),Mihnea Ungureanu(CNATL), Ovidiu Iantoc(CNATL), Aurelian Hreapca(CNATL), si lista urmeaza sa fie continuata :)
Este o onoare pentru mine sa recunosc rolul esential pe care l-a jucat site-ul infoarena.ro in formarea mea actuala ca algoritmist si sa imi exprim tot respectul pentru elevii si studentii de exceptie, useri si mebrii echipei infoarena, care m-au invatat aproape zilnic cate ceva nou.

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.