Diferente pentru utilizator/proflaurian intre reviziile #2 si #10

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

h2. Despre mine
Profesor de matematica si informatica la Colegiul National "A.T.Laurian Botosani".
Nume si prenume : Panaete C. Adrian
Absolvent al Facultatii de Matematica la Universitatea "Al.I.Cuza" Iasi.
E-mail: acpanaete@yahoo.com
Am inceput sa programez in facultate ( pe atunci lucram in Pascal ) si prima mea mare realizare a fost "reinventarea rotii" ( algoritmul next_permutation ). Intre timp am invatat sa programez in C.
Data nasterii: 7 iulie 1967
 
Absolvent Universitatea Al. I. Cuza - Facultatea de Matematica - Promotia 1990
La inceputul anilor 2000 am inceput sa colaborez cu elevi din Botosani de la Colegiul National "A.T. Laurian" (CNATL) si Colegiul National "Mihai Eminescu" la pregatirea acestora pentru Olimpiada de Informatica.
Profesor de matematica la Colegiul National "A.T. Laurian" din 1990 pana in prezent
 
Am inceput sa programez in facultate ( pe atunci lucram in Pascal ) si prima mea mare realizare a fost "reinventarea rotii" ( algoritmul next_permutation ). Intre timp am invatat sa programez in C.
Intr-o ordine cronologica aproximativa colaboratorii mei au fost:
Daniel Cilidariu(CNATL), Constantin Rautu(CNATL), Robert-Alexandru Agrapinei(CNATL), Marcel Cilidariu(CNATL), Iulian Hostiuc(CNATL), Ovidiu Lupu(CNME), Silvia Rausanu(CNME), Radu Gagos(CNME), Ana Bozianu(CNATL).
Actualii mei colaboratori sunt:
Andrei Avadanei(CNME), Mirela Popoveniuc(CNME), Alexandru Asofroniei(CNATL), Ilie Ungureanu(CNATL) Cornel Marcu(CNATL), Sorina Baleanu(CNATL), Emma Rotaru(CNATL), Mihnea Ungureanu(CNATL), Ioana Prajinariu(CNATL), Alexandru Badragan(CNATL), Ovidiu Iantoc(CNATL), Aurelian Hreapca(CNATL), si lista urmeaza sa fie continuata :)
Este o onoare pentru mine sa recunosc rolul esential pe care l-a jucat site-ul infoarena.ro in formarea mea actuala ca algoritmist si sa imi exprim tot respectul pentru elevii si studentii de exceptie, useri si mebrii echipei infoarena, care m-au invatat aproape zilnic cate ceva nou.

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.