Diferente pentru problema/union intre reviziile #2 si #3

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

== include(page="template/taskheader" task_id="union") ==
Poveste şi cerinţă...
Dupa ce ti-ai terminat cariera de olimpic la informatica, ti-ai deschis o fabrica de matrice binare. Ce sa faci, alte aptitudini nu ti-ai dezvoltat.
 
Din fericire, produsele tale par sa fie de succes. Intr-atat incat au inceput sa apara falsuri despre care se pretinde ca sunt opera ta. Astazi vrei sa verifici daca o astfel de matrice este falsa sau nu. Nu tii minte exact ce matrice ai produs in seria respectiva, dar tii minte ca toate matricele produse erau create incepand cu o matrice plina de zerouri, iar apoi colorand maxim $K$ submatrice cu valoarea $1$. Este posibil ca matricele selectate pentru colorare sa se suprapuna.
 
E posibil ca matricele de fata sa fi fost produse in acest fel?
h2. Date de intrare
Fişierul de intrare $union.in$ ...
Fişierul de intrare $union.in$ contine pe prima sa linie $T$, numarul de teste din fisier. Structura unui test este urmatoarea: pe prima linie se afla numerele $N M K$. Urmeaza $N$ linii, fiecare continand un sir de caractere de lungime $M$. Caracterele sirului sunt din multimea ${0, 1}$.
h2. Date de ieşire
În fişierul de ieşire $union.out$ ...
În fişierul de ieşire $union.out$ se va afla raspunsul pentru fiecare dintre cele $T$ teste. Daca nu este posibil ca matricea curenta sa fie produsa conform regulilor descrise, raspunsul este $-1$. Altfel, veti descrie o secventa de operatii de colorare care poate obtine matricea data. Pe prima linie a solutiei veti afisa $NR$, numarul de operatii efectuat. Bineinteles, acesta trebuie sa fie mai mic sau egal cu $K$. Urmeaza $NR$ linii care contin cate $4$ numere $x1 y1 x2 y2$, care descriu colturile stanga sus, respectiv colturile dreapta jos ale submatricelor alese.
h2. Restricţii

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.