Diferente pentru problema/trib intre reviziile #5 si #7

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

==Include(page="template/taskheader" task_id="trib")==
Tribul Kazooba este format din $N$ oameni ce doresc sa se reuneasca pentru un consiliu al tribului. Oamenii sunt cu totii descendenti a unui singur om, care este seful tribului. Deoarece toti oamenii acestui trib au o viata lunga, ascendentii fiecarei persoane, chiar si seful tribului, sunt in viata si se vor prezenta la consiliu.
Oamenii ajung la consiliu intr-o anumita ordine si se aseaza la mese la venire. Ei stau intr-un rand de mese paralele. Prima masa este asezata la poalele Muntelui Sfant, si randul se extinde infinit spre vest (partea opusa muntelui). Pe de alta parte, fiecare om ar dori sa fie cat mai aproape de divinitate, asa ca, atunci cand soseste, el se aseaza catre masa cea mai apropiata de Muntele sfant la care nu s-a asezat nici unul dintre copii sau tatal lui.
Oamenii ajung la consiliu intr-o anumita ordine si se aseaza la mese la venire. Ei stau intr-un rand de mese paralele. Prima masa este asezata la poalele Muntelui Sfant, si randul se extinde infinit spre vest (partea opusa muntelui). Pe de alta parte, fiecare om ar dori sa fie cat mai aproape de divinitate, asa ca, atunci cand soseste, el se aseaza catre masa cea mai apropiata de Muntele sfant la care nu s-a asezat nici unul dintre copiii sau tatal lui.
Ca de obicei, zeii tribului au o inclinatie aparte pentru frumusete. Ei ar dori sa ceara membrilor tribului sa soseasca la consiliu intr-o ordine in care numarul de mese ocupate sa fie maxim. Din pacate, ei nu au nici un fel de inclinatie pentru programare, asa ca v-au cerut voua sa scrieti un program pentru asta.
h2. Cerinta
h2. Date de Intrare
Prima linie a fisierului $trib.in$ contine un numar intreg $N$, reprezentand numarul de oameni din trib. Oamenii sunt numerotati de la 1 la $N$; seful lor este numarul 1. Fiecare dintre urmatoarele linii contin doua numere $A, B$ cu semnificatia "exista o legatura directa de rudenie intre persoanele $A$ si $B$". Relatiile descrise in fisierul de intrare sunt corecte (de exemplu nu exista cicluri, iar fiecare persoane este unul dintre descendentii sefului).
Prima linie a fisierului $trib.in$ contine un numar intreg $N$, reprezentand numarul de oameni din trib. Oamenii sunt numerotati de la 1 la $N$; seful lor este numarul 1. Fiecare dintre urmatoarele linii contin doua numere $A, B$ cu semnificatia "exista o legatura directa de rudenie intre persoanele $A$ si $B$". Relatiile descrise in fisierul de intrare sunt corecte (de exemplu nu exista cicluri, iar fiecare persoana este unul dintre descendentii sefului).
h2. Date de Iesire
-5 se aseaza la prima masa
-3 are 2 fii la prima masa (2 si 5) si pe tatal sau (1) la a 2-a masa, asa ca se aseaza la a 3-a masa
==Include(page="template/taskfooter" task_id="trib")==
 
 
==Include(page="template/taskfooter" task_id="trib")==
 
 

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.