Diferente pentru problema/tetris2 intre reviziile #16 si #22

Diferente intre titluri:

tetris2
Tetris2

Diferente intre continut:

$2 3 2$
$2 2 2$|
Fiecare patratel al bazei piesei sau al bazei are cel putin un cub aÅŸezat pe el. Piesele vor cadea cu baza piesei in sus si nu pot fi rotite. O piesa se pozitioneaza pe baza astfel: se aliniaza patratul $(1,1)$ al bazei piesei cu un patratel $(L,C)$ al matricei (fara ca piesa sa depaseasca limitele bazei), iar piesa cade vertical pana cand un cub al piesei atinge un cub al bazei. Spunem ca o piesa se pozitioneaza perfect intr-o anumita pozitie $(L,C)$ daca pentru fiecare patratel al bazei piesei cubul "cel mai de jos" atinge cubul situat la inaltime maxima de pe patratelul bazei corespunzator. Date fiind configuratia bazei si o piesa, sa se determine numarul de pozitii in care piesa poate fi pozitionata perfect.
Fiecare patratel al bazei piesei sau al bazei are cel putin un cub asezat pe el. Piesele vor cadea cu baza piesei in sus si nu pot fi rotite. O piesa se pozitioneaza pe baza astfel: se aliniaza patratul $(1,1)$ al bazei piesei cu un patratel $(L,C)$ al matricei (fara ca piesa sa depaseasca limitele bazei), iar piesa cade vertical pana cand un cub al piesei atinge un cub al bazei. Spunem ca o piesa se pozitioneaza perfect intr-o anumita pozitie $(L,C)$ daca pentru fiecare patratel al bazei piesei cubul "cel mai de jos" atinge cubul situat la inaltime maxima de pe patratelul bazei corespunzator. Date fiind configuratia bazei si o piesa, sa se determine numarul de pozitii in care piesa poate fi pozitionata perfect.
h2. Date de intrare
Fisierul de intrare $tetris2.in$ ...
Fisierul de intrare $tetris2.in$ contine pe prima linie numarul natural $M$, reprezentand dimensiunea bazei. Urmatoarele $M$ linii contin cate $M$ numere naturale separate prin spatii, reprezentand matricea care codifica configuratia bazei. Pe linia $M+2$ se afla numarul natural $N$, reprezentand dimensiunea bazei piesei. Pe urmatoarele $N$ linii se afla cate $N$ numere naturale separate prin spatii, reprezentand matricea ce codifica piesa.
h2. Date de iesire
In fisierul de iesire $tetris2.out$ ...
Fisierul de iesire $tetris2.out$ va contine o singura linie pe care va fi scris numarul de pozitii in care piesa data poate fi pozitionata perfect.
h2. Restrictii
* $... ≤ ... ≤ ...$
* $2 ≤ M ≤ 504$
* $1 ≤ N ≤ 100$
* $N ≤ M-1$
* $1 ≤ M{~i,j~} ≤ 10000 (1 ≤ i,j ≤ M)$
* $1 ≤ P{~i,j~} ≤ 10000 (1 ≤ i,j ≤ N)$
h2. Exemplu
table(example). |_. tetris2.in |_. tetris2.out |
| This is some
  text written on
  multiple lines.
| This is another
  text written on
  multiple lines.
|6
 3 2 3 2 3 2
 2 1 2 1 2 4
 2 1 2 2 2 1
 2 1 1 2 1 1
 2 1 1 2 1 1
 3 1 2 1 2 1
 3
 1 2 1
 2 3 2
 2 2 2
|1
|
h3. Explicatie
...
Piesa poate fi pozitionata perfect doar in pozitia $(1,3)$.
== include(page="template/taskfooter" task_id="tetris2") ==

Nu exista diferente intre securitate.

Diferente intre topic forum:

 
3124