Fişierul intrare/ieşire:taxi.in, taxi.outSursăStelele Informaticii 2003, clasele 11-12
AutorMarius AndreiAdăugată deastronomyAirinei Adrian astronomy
Timp execuţie pe test0.25 secLimită de memorie20480 kbytes
Scorul tăuN/ADificultateN/A

Vezi solutiile trimise | Statistici

Taxi

Orasul X3 a fost gandit de informaticieni, astfel incat strazile sa imparta orasul sub forma unei matrice. Intersectiile intre strazi sunt practic punctele cu coordonate intregi cuprinse in intervalul [0, A] pentru coordonata X si [0, B] pentru coordonata Y. In acest oras exista exact doua taxiuri. Pentru ca s-au inteles intre ei, ambii taximetristi percep acelasi tarif pentru aceiasi distanta parcursa. Asa ca si oamenilor le este indiferent cu care dintre taxiuri se deplaseaza. Cand este nevoie de taxi, singurul criteriu este taxiul care este mai aproape. Cetatenii sunt foarte bine informati si cunosc exact coordonatele la care se afla taxiurile. Probleme serioase apar atunci cand taxiurile sunt egal departate pentru ca cetatenii nu se pot hotari si raman pe loc ore intregi. Azi fiind o zi foarte aglomerata, in fiecare intersectie se afla exact un om care doreste sa apeleze la un taxi.

Cerinta

Scrieti un program care sa determine cati oameni vor ramane nehotarati.

Date de intrare

Fisierul de intrare taxi.in contine pe prima linie numarul de teste T. Pe urmatoarele T linii se afla cate 6 numere intregi separate printr-un spatiu reprezentand A si B (cu semnificatiile din enunt) si x1 y1 x2 y2 coordonatele celor doua taxiuri ( x1 si x2 reprezinta coordonatele x ale celor 2 taxiuri).

Date de iesire

In fisierul taxi.out se vor scrie T linii, cate una pentru fiecare test. Pe fiecare linie se va scrie un numar intreg reprezentand numarul de persoane indecise pentru acel test.

Restrictii

  • 1 ≤ T ≤ 100 000
  • 1 ≤ A ≤ 10000
  • 1 ≤ B ≤ 10000
  • 0 ≤ x1, x2 ≤ A
  • 0 ≤ y1, y2 ≤ B

Exemplu

taxi.intaxi.out
1
9 9999 0 0 2 0
10000
Trebuie sa te autentifici pentru a trimite solutii. Click aici

Cum se trimit solutii?

remote content