Fişierul intrare/ieşire:tamplar.in, tamplar.outSursăFMI No Stress 2012
AutorVlad DutaAdăugată deVmanDuta Vlad Vman
Timp execuţie pe test0.5 secLimită de memorie6144 kbytes
Scorul tăuN/ADificultateN/A

Vezi solutiile trimise | Statistici

Tamplar

Tanarul Ali Lalap, proaspat absolvent al unei prestigioase academii, si-a gasit job-ul mult visat de tamplar. Pentru a trece interviul de angajare, el trebuie sa taie o scandura de lungime L metri in L bucati de lungime 1 metru fiecare, efectuand exact L-1 taieturi. Interviul are insa si o proba teoretica pe care tanarul absolvent trebuie sa o treaca cu brio in incursiunea sa catre o cariera de succes, iar aceasta proba consta in a calcula in cate moduri poate realiza sectionarea scandurii. Dumneavoastra, manati de o motivatie intrinseca si o ambitie demna de luat in seama, ravniti cu jind la acelasi job si beneficiind de cunostiinte solide de operare PC veti face tot ce va sta in putinta pentru a rezolvati proba teoretica inaintea lui Ali.

Date de intrare

Fişierul de intrare tamplar.in contine un singur numar natural nenul L, lungimea scandurii.

Date de ieşire

În fişierul de ieşire tamplar.out veti afisa un singur numar reprezentand numarul de moduri in care se poate face taierea scandurii.

Restricţii

  • 2 ≤ L ≤ 10000

Exemplu

tamplar.intamplar.out
3
2
4
6

Explicaţie

Pentru primul exemplu:
Prima varianta este sa se realizeze prima taietura la 1 metru de capatul din stanga, iar cea de-a doua la 1 metru de capatul din dreapta
A 2-a varianta este sa se realizeze prima taietura la 1 metru de capatul din dreapta, iar cea de-a doua la 1 metru de capatul din stanga.

Trebuie sa te autentifici pentru a trimite solutii. Click aici

Cum se trimit solutii?

remote content