Diferente pentru problema/subset intre reviziile #2 si #6

Diferente intre titluri:

subset
Subset

Diferente intre continut:

== include(page="template/taskheader" task_id="subset") ==
Se considera multimea ${1,2,..,N}$, despre care se stie ca are $2{^N^}$ submultimi (incluzand multimea vida). Fiecarei submultimi i se ataseaza un sir de elemente, si anume: cel mai mic sir in ordine lexicografica, format din elementele submultimii. De exemplu, submultimii ${1,7,3,5}$ i se ataseaza sirul $1 3 5 7$. Se ordoneaza toate cele $2{^N^}$ submultimi, in ordinea lexicografica a sirurilor asociate. De exemplu, submultimea ${1,3,4,10}$ se va afla inaintea submultimii ${1,4,5}$ in ordinea considerata, deoarece sirul $1 3 4 10$ se afla inaintea sirului $1 4 5$ in ordine lexicografica. In cazul in care sirul asociat unei submultimi cu mai putine elemente coincide cu primele elemente ale sirului asociat unei submultimi cu mai multe elemente, atunci submultimea cu mai putine elemente se considera inaintea submultimii cu mai multe elemente. De exemplu, submultimea ${1,5,8,10}$ se afla inaintea submultimii ${1,5,8,10,13,21}$.
Se considera multimea ${1,2,..,N}$, despre care se stie ca are $2^N^$ submultimi (incluzand multimea vida). Fiecarei submultimi i se ataseaza un sir de elemente, si anume: cel mai mic sir in ordine lexicografica, format din elementele submultimii. De exemplu, submultimii ${1,7,3,5}$ i se ataseaza sirul $1 3 5 7$. Se ordoneaza toate cele $2^N^$ submultimi, in ordinea lexicografica a sirurilor asociate. De exemplu, submultimea ${1,3,4,10}$ se va afla inaintea submultimii ${1,4,5}$ in ordinea considerata, deoarece sirul $1 3 4 10$ se afla inaintea sirului $1 4 5$ in ordine lexicografica. In cazul in care sirul asociat unei submultimi cu mai putine elemente coincide cu primele elemente ale sirului asociat unei submultimi cu mai multe elemente, atunci submultimea cu mai putine elemente se considera inaintea submultimii cu mai multe elemente. De exemplu, submultimea ${1,5,8,10}$ se afla inaintea submultimii ${1,5,8,10,13,21}$.
Cunoscandu-se numarul de elemente al multimii, precum si numarul de ordine al unei submultimi in ordinea descrisa mai sus, trebuie sa afisati sirul corespunzator submultimii cu acel numar de ordine.
Cunoscandu-se numarul $N$ de elemente al multimii, precum si numarul de ordine al unei submultimi in ordinea descrisa mai sus, trebuie sa afisati sirul corespunzator submultimii cu acel numar de ordine.
h2. Date de intrare
h2. Restricţii
* $1 ≤ N ≤ 60$
* Multimea vida nu ne intereseaza, asa ca prima submultime va fi ${1}$. In aceste conditii, numarul de ordine din fisierul de intrare variaza intre $1$ si $2{^N^}-1$ (ultima valoarea corespunzand chiar multimii ${N}$).
* Multimea vida nu ne intereseaza, asa ca prima submultime va fi ${1}$. In aceste conditii, numarul de ordine din fisierul de intrare variaza intre $1$ si $2^N^-1$ (ultima valoarea corespunzand chiar multimii ${N}$).
* *Aceasta problema are testele impartite in 2 grupe, valorand 30 si, respectiv, 70 de puncte.*
h2. Exemplu
table(example). |_. subset.in |_. subset.out |
|3 3
|1 2 3
|1 2 3|
|6 10
|1 2 3 6
|

Nu exista diferente intre securitate.

Diferente intre topic forum:

 
3982