Fişierul intrare/ieşire:sub.in, sub.outSursăLot 2008 - Piatra Neamt, Baraj1
AutorTiberiu DanetAdăugată deastronomyAirinei Adrian astronomy
Timp execuţie pe test0.2 secLimită de memorie131072 kbytes
Scorul tăuN/ADificultateN/A

Vezi solutiile trimise | Statistici

Sub

Fie A si B doua multimi de siruri formate doar din litere mici ale alfabetului englez (de la a la z). Fie Na numarul sirurilor din multimea A, iar Nb numarul sirurilor din multimea B. Se spune ca s1s2...sk este o subsecventa a unui sir a1a2...an daca exista un numar natural i (1≤i≤n-k) astfel incat s1=ai, s2=ai+1, ... sk=ai+k-1.

Cerinta

Scrieti un program care sa determine numarul sirurilor care sunt subsecvente ale tuturor sirurilor din A, dar nu sunt subsecvente ale niciunui sir din B.

Date de intrare

Fisierul de intrare sub.in contine pe prima linie un numar natural Na reprezentand numarul de siruri din multimea A. Urmatoarele Na linii contin cele Na siruri ale multimii A, fiecare sir pe cate o linie. Linia Na+2 a fisierului contine un numar natural Nb reprezentand numarul de siruri din multimea B. Urmatoarele Nb linii contin cele Nb siruri ale multimii B, fiecare sir pe cate o linie.

Date de iesire

Fisierul de iesire sub.out va contine o singura linie pe care se va scrie o valoare naturala reprezentand numarul sirurilor care sunt subsecvente ale tuturor sirurilor din A, dar nu sunt subsecvente ale niciunui sir din B.

Restrictii

  • 1 ≤ Na, Nb ≤ 100
  • Lungimile sirurilor din multimile A si B sunt numere cuprinse intre 1 si 300

Exemplu

sub.insub.out
3
abcaf
bcaf
dbdafabcaf
3
bacbc
fbca
ca
3

Explicatie

Sirurile: a, b, c, f, bc, ca, af, bca, bcaf, caf sunt subsecvente ale tuturor sirurilor din A. Dintre acestea sirurile: a, b, c, f, ca, af, bca sunt subsecvente ale cel putin unui sir din B. Raman 3 siruri care sunt subsecvente ale tuturor sirurilor din A, dar nu sunt subsecvente ale niciunui sir din B: af, caf, bcaf.

Trebuie sa te autentifici pentru a trimite solutii. Click aici

Cum se trimit solutii?

remote content