Diferente pentru problema/sase49 intre reviziile #13 si #15

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Andrei, un impatimit al loteriei studiaza o varianta diferita a jocului 6 din 49. In aceasta versiune se afiseaza initial 49 numere naturale din intervalul *[1, 16]*. Apoi se extrag 6 numere dintre acestea, nu neaparat distincte. Andrei castiga daca poate ghici inainte de extragere aceste 6 numere.
El considera ca probabilitatea ca o multime de 6 numere sa fie extrase este direct proportionala cu cel mai mare divizor comun al acelor 6 numere. Astfel el se uita la un sir de 49 numere si vrea sa aleaga 6 dintre ele, nu neaparat distincte, astfel incat cel mai mare divizor comun al numerelor alese sa fie cat mai mare. In cazul in care solutia nu este unica, el doreste sa aleaga acele numere care reprezinta un sir (sortat) minim lexicografic.
El considera ca probabilitatea ca o multime de 6 numere sa fie extrase este direct proportionala cu cel mai mare divizor comun al acelor 6 numere. Astfel el se uita la un sir de 49 numere si vrea sa aleaga 6 dintre ele, nu neaparat distincte, astfel incat cel mai mare divizor comun al numerelor alese sa fie cat mai mare. In cazul in care solutia nu este unica, el doreste sa aleaga solutia care reprezinta un sir minim lexicografic.
h2. Date de intrare

Nu exista diferente intre securitate.

Diferente intre topic forum:

 
9896