Fişierul intrare/ieşire:romeo.in, romeo.outSursăAGM 2019, runda nationala
AutorTeodor IonescuAdăugată dextreme77Patrick Sava xtreme77
Timp execuţie pe test4.8 secLimită de memorie256000 kbytes
Scorul tăuN/ADificultateN/A

Vezi solutiile trimise | Statistici

Romeo

Un show numit Island Differential este lovirea ecranului mic in acest an. Romeo, star-ul spectacolului, ar trebui să interacţioneze şi să se familiarizeze cu un total de N fete pentru o anumită perioadă de timp.
La sfarsitul acestei perioade, dupa evaluarea atat a aspectului, cat si a personalitatii, Romeo raporteaza pentru fiecare fetita un coeficient individual bi reprezentând frumuseţea lor.
În scena finală doamnele sunt poziţionate într-o linie şi pentru fiecare interval de lungime K (K ≤ N, K par) iar în această linie, Romeo se presupune că are un cadou total K/2 de trandafiri.
Evident, pentru fiecare astfel de interval, Romeo va acorda trandafiri celor mai frumoase fetite, adica cele din a doua jumatate (jumătatea mai mare în ordinea sortată a coeficienţilor lor de frumuseţe).
Având în vedere coeficienţii de frumuseţe, ajutaţi telespectatorii din această emisiune să prezică câti trandafiri va primi fiecare fată în această scenă finală.

Date de intrare

Prima linie a fişierului de intrare romeo.in conţine T numărul de teste. Fiecare test va conţine două linii. Prima linie va conţine N şi K. A doua linie va conţine N numere distincte, strict pozitive întregi nu mai mari de 109, reprezentând coeficientul de frumuseţe al fiecărei fetite în linie, aşa cum o vede Romeo.

Date de ieşire

Fişierul de ieşire romeo.out va conţine răspunsul la cele T teste, fiecare pe o linie separată. Pentru fiecare test veti afisa o listă cu N numere reprezentând numărul de trandafiri primit de fiecare fetita.

Restricţii

  • 1T10
  • 1N100.000
  • 1bi109

Exemplu

romeo.inromeo.out
1
10 6
3 2 5 7 9 6 10 1 8 4
0 0 0 3 5 1 4 0 2 0
Trebuie sa te autentifici pentru a trimite solutii. Click aici

Cum se trimit solutii?