Diferente pentru problema/regiuni intre reviziile #2 si #3

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

== include(page="template/taskheader" task_id="regiuni") ==
Se dau n drepte in plan si m puncte in plan. Nici un punct nu va fi pe vreo dreapta. Dreptele impart planul in regiuni. Spunem ca doua puncte sunt in aceiasi regiune daca nu exista vreo dreapta care sa le desparta. Se cere sa afisati numarul de grupuri de puncte, fiecare grup continand toate punctele din aceiasi regiune.
Se dau $n$ drepte in plan si $m$ puncte in plan. Nici un punct nu va fi pe vreo dreapta. Dreptele impart planul in regiuni. Spunem ca doua puncte sunt in aceiasi regiune daca nu exista vreo dreapta care sa le desparta. Se cere sa afisati numarul de grupuri de puncte, fiecare grup continand toate punctele din aceiasi regiune.
h2. Date de intrare
... Pe prima linie a fisierului de intrare vor fi n si m separate prin un spatiu. Urmatoarele n linii vor contine cate 3 numere intregi a, b, c ce vor reprezenta coeficientii ecuatiei dreptei ax + by + c = 0. Urmatoarele m linii vor contine doi intregi separati prin spatiu ce reprezinta coordonatele punctelor.
... Pe prima linie a fisierului de intrare vor fi $n$ si $m$ separate prin un spatiu. Urmatoarele $n$ linii vor contine cate 3 numere intregi a, b, c ce vor reprezenta coeficientii ecuatiei dreptei $ax + by + c = 0$. Urmatoarele $m$ linii vor contine doi intregi separati prin spatiu ce reprezinta coordonatele punctelor.
h2. Date de iesire

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.