Fişierul intrare/ieşire:puteri35.in, puteri35.outSursăLot Juniori 2010 - Baraj 2
AutorMarius NicoliAdăugată deGheorgheMihaiMihai Gheorghe GheorgheMihai
Timp execuţie pe test1.4 secLimită de memorie25120 kbytes
Scorul tăuN/ADificultateN/A

Vezi solutiile trimise | Statistici

Puteri35

După ce au învăţat la şcoală numerele, Maria si Mihai au început sa se joace cu ele. Maria şi-a ales numărul 3 şi a spus că îi plac toate numerele ce se pot scrie ca sumă de una sau mai multe puteri distincte ale lui 3. De exemplu: 1 = 30, 91 = 34 + 32 + 30, 27 = 33, sunt numere care îi plac Mariei. Numărul 6 = 31 + 31 nu îi place Mariei (31 apare de 2 ori). Mihai, căruia îi place mereu să intre în competiţie cu Maria, a ales numărul 5 şi a zis că îi plac numerele ce se pot scrie ca sumă de una sau mai multe puteri distincte ale lui 5 (aceeaşi regulă ca la numerele care îi plac Mariei, dar folosind numărul 5). Jucându-se pe calculator, au găsit un fişier puteri35.in în care era scris un număr natural nenul N. Imediat, copii s-au gândit să scrie fiecare într-un fişier (pe care de comun acord l-au numit puteri35.out), fiecare, primele N numere care îi plac. Aici a apărut din nou discuţia: în ce ordine le vor scrie. În sfârşit, au căzut de acord să scrie toate cele 2 * N numere în ordine crescătoare.

Cerinţă

Dându-se un număr natural nenul N, obţineţi în ordine crescătoare toate cele 2 * N numere, primele N numere care îi plac Mariei şi primele N care îi plac lui Mihai.

Date de intrare

Fişierul de intrare puteri35.in conţine pe prima linie un număr natural N.

Date de ieşire

În fişierul de ieşire puteri35.out se vor afişa 2 * N numere, fiecare pe câte o linie, în ordine crescătoare, primele N numere care îi plac Mariei si primele N numere care îi plac lui Mihai.

Restricţii

  • 1 ≤ N ≤ 1 000 000

Exemplu

puteri35.inputeri35.out
3
1
1
3
4
5
6

Explicaţie

Soluţia 1 3 4 1 5 6 nu este corectă pentru că numerele nu sunt în ordine crescătoare

Trebuie sa te autentifici pentru a trimite solutii. Click aici

Cum se trimit solutii?

remote content