Diferente pentru problema/oras intre reviziile #6 si #10

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

==Include(page="template/taskheader" task_id="oras")==
Cum este sezonul in care se lucreaza intens la drumurile tarii, primarul unui oras oarecare va cere sa il ajutati la marcarea tuturor straziler din orasul sau cu sensuri unice. Exista $N$ intersectii in oras numerotate de la $1$ la $N$ si oricare doua intersectii din acest oras sunt unite de o strada.
Cum este sezonul in care se lucreaza intens la drumurile tarii, primarul unui oras oarecare va cere sa il ajutati la marcarea tuturor strazilor din orasul său cu sensuri unice. Exista $N$ intersectii in oras numerotate de la $1$ la $N$ si oricare doua intersectii din acest oras sunt unite de o strada.
h2. Cerinta
Determinati un sens unic pentru fiecare strada astfel ca pentru orice doua numere $x$ si $y$ ($1 ≤ x,y ≤ N$) sa existe un drum care traverseaza cel mult doua strazi pentru a ajunge de la intersectia $x$ la intersectia $y$.
Determinati un sens unic pentru fiecare strada astfel ca pentru orice doua numere $x$ si $y$ ({$1 ≤ x,y ≤ N$}) sa existe un drum care traverseaza cel mult doua strazi pentru a ajunge de la intersectia $x$ la intersectia $y$.
h2. Date de Intrare
O solutie pentru N=3 se obtine orientand astfel strazile 1->2 , 2->3 , 3->1 . Ajungem de la 1 la 2 folosind strada 1->2, de la 1 la 3 folosind strazile 1->2, 2->3, de la 2 la 1 folosim strazile 2->3, 3->1 , de la 2 la 3 folosind strada 2->3 , de la 3 la 1 folosind strada 3->1, de la 3 la 2 folosind strazile 3->1, 1->2 .
==Include(page="template/taskfooter" task_id="oras")==
==Include(page="template/taskfooter" task_id="oras")==
 
 
 

Nu exista diferente intre securitate.

Diferente intre topic forum:

 
1195