Fişierul intrare/ieşire:meciul.in, meciul.outSursăONIS 2015, Runda 1
AutorMihai CalanceaAdăugată deThe_Viper_The_Mountain_And_The_ImpUNIBUC Impaler-009 Challenge costyv87 The_Viper_The_Mountain_And_The_Imp
Timp execuţie pe test1 secLimită de memorie65536 kbytes
Scorul tăuN/ADificultateN/A

Vezi solutiile trimise | Statistici

Por Costel si Meciul

Oberyn Martell si Gregor Clegane se dueleaza intr-un "trial-by-combat". Lupta este deosebit de importanta intrucat viata lui Tyrion Lannister este la mijloc. Oberyn si Gregor isi masoara fortele in felul in care numai cei mai buni luptatori din Westeros ar putea, un meci de Starcraft. Cel care supravegheaza lupta este nimeni altul decat Por Costel.

Oberyn si Gregor joaca amandoi cu terranii, si amandoi se intalnesc in mijlocul hartii cu cate o armata de puscasi marini. Din pacate, cum stim cu totii, porcii nu pot distinge bine culorile, asa ca Por Costel nu prea isi da seama ce se intampla. Tot ce vede el sunt N puscasi marini iar, din cand in cand, vede doi puscasi marini care se impusca unul pe altul. Mai mult, exista sansa ca pe Por Costel sa-l insele ochii si, uneori, doar sa i se para ca doi puscasi marini se impusca unul pe altul.

Lumea incepe sa se intrebe daca Por Costel este persoana potrivita pentru a supraveghea aceasta lupta importanta. Este misiunea noastra sa inlaturam aceste dubii. Se vor da M observatii ale lui Por Costel. O observatie consta in faptul ca Por Costel vede ca puscasul x si puscasul y se impusca reciproc. Stim ca doi puscasi marini din aceeasi echipa (a lui Oberyn sau a lui Gregor) nu se pot impusca niciodata reciproc. Misiunea voastra este sa dati cate un verdict pentru fiecare observatie, spunand daca este corecta sau nu.

O observatie a lui Por Costel este corecta daca, considerand observatia aceasta si toate observatiile corecte de pana acum, exista un mod de a imparti puscasii in "echipa lui Oberyn" si "echipa lui Gregor", astfel incat doi puscasi din aceeasi echipa nu s-au atacat niciodata.

"Elia Martell !!! You rushed her! You cheesed her! You killed her SCVs !"

Date de intrare

Fişierul de intrare meciul.in va conţine pe prima sa linie numărul de teste T. Un test are următoarea structură: pe prima sa linie se află numerele N şi M iar următoarele M linii conţin câte o pereche x y care descriu o observaţie a lui Por Costel.

Date de ieşire

În fişierul de ieşire meciul.out va exista câte o linie cu verdictul pentru fiecare observaţie a lui Por Costel. Linia va conţine "YES" dacă observaţia nu intră în contradicţie cu observaţiile corecte de până acum. Altfel răspunsul va fi "NO".

Restricţii

  • 1T5
  • 1N10^5
  • 1M5*10^5
  • x,y1 pentru orice observatie

Exemplu

meciul.inmeciul.out
1
3 3
1 2
2 3
1 3
YES
YES
NO

Explicaţie

Piggy Azalea.

Trebuie sa te autentifici pentru a trimite solutii. Click aici

Cum se trimit solutii?

remote content