Fişierul intrare/ieşire:meci.in, meci.outSursăIIOT 2019-20 Runda 3
AutorAlexandru PetrescuAdăugată dehrazvanHarsan Razvan hrazvan
Timp execuţie pe test1.4 secLimită de memorie524288 kbytes
Scorul tăuN/ADificultateN/A

Vezi solutiile trimise | Statistici

Meci

Se dau M meciuri care nu se pot termina la egalitate. La sfarsitul fiecarui meci, un punct este acordat invingatorului. Determinati o modalitate de a stabili castigatorii fiecarui meci astfel incat sa se obtina un punctaj maxim cat mai mic. In caz de egalitate, se cere solutia in care punctajul minim este cat mai mare.

Date de intrare

Fişierul de intrare meci.in contine numarul T de teste pe prima linie. Urmatoarele linii contin cele t teste:
Numerele N de jucatori si M de meciuri pe prima linie, iar pe urmatoarele M linii cate 2 numere, reprezentand indicii a doi jucatori care vor juca un meci. Daca o pereche apare de mai multe ori in fisier, inseamna ca cei 2 vor juca mai multe meciuri.

Date de ieşire

În fişierul de ieşire meci.out se vor afisa pe linii separate raspunsurile la cele T teste, continand punctajul maxim minim despartit printr-un spatiu de punctajul minim maxim.

Restricţii

  • T ≤ 25
  • N ≤ 50
  • M ≤ 200
  • Pentru fiecare din cele T teste, cele M linii descriind meciurile sunt generate random. Adica cei doi indici de pe fiecare astfel de linie sunt alesi cu probabilitate uniforma din multimea perechilor de numere naturale nenule distincte mai mici sau egale cu N

Exemplu

meci.inmeci.out
1
5 5
1 2
1 3
1 4
2 3
4 5
1 1

Explicaţie

Primul meci e castigat de primul jucator, al doilea de al treilea, al treilea de al patrulea, al patrulea de al doilea, al cincilea de al cincilea - in asa fel incat sa se obtina punctaj maxim minim egal cu 1, si punctaj minim maxim egal tot cu 1.

Trebuie sa te autentifici pentru a trimite solutii. Click aici

Cum se trimit solutii?