Diferente pentru problema/maxd intre reviziile #27 si #19

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

== include(page="template/taskheader" task_id="maxd") ==
Fiind elev in clasa a IX-a, George isi propune sa studieze capitolul divizibilitate cat mai bine. Ajungand la numarul de divizori asociat unui numar natural, constata ca sunt numere intr-un interval dat, cu acelasi numar de divizori.
De exemplu, in intervalul $[1, 10]$, $6$, $8$ si $10$ au acelasi numar de divizori, egal cu $4$. De asemenea, $4$ si $9$ au acelasi numar de divizori, egal cu $3$, etc.
Fiind elev in clasa a IX-a, George, isi propune sa studieze capitolul divizibilitate cat mai bine. Ajungand la numarul de divizori asociat unui numar natural, constata ca sunt numere intr-un interval dat, cu acelasi numar de divizori.
De exemplu, in intervalul [1, 10], 6, 8 si 10 au acelasi numar de divizori, egal cu 4. De asemenea, 4 si 9 au acelasi numar de divizori, egal cu 3 etc.
h2. Cerinta
Scrieti un program care pentru un interval dat determina care este cel mai mic numar din interval ce are numar maxim de divizori. Daca sunt mai multe numere cu aceasta proprietate se cere sa se numere cate sunt.
 
h2. Date de intrare
Fisierul de intrare $maxd.in$ contine pe prima linie doua numere $a$ si $b$ separate prin spatiu ({$a$} ≤ {$b$}) reprezentand extremitatile intervalului.
Fisierul de intrare $maxd.in$ contine pe prima linie doua numere $a$ si $b$ separate prin spatiu ( $a$ ≤ $b$) reprezentand extremitatile intervalului.
 
h2. Date de iesire
Fisierul de iesire $maxd.out$ va contine pe prima linie trei numere separate prin cate un spatiu
$min$ $nrdiv$ $contor$ cu semnificatia:
$min$ $nrdiv$ $contor$
cu semnificatia:
	$min$ 		= cea mai mica valoare din interval care are numar maxim de divizori
	$nrdiv$		= numarul de divizori ai lui min
	$contor$	= cate numere din intervalul citit mai au acelasi numar de divizori egal cu nrdiv
 
* $min$ cea mai mica valoare din interval care are numar maxim de divizori
* $nrdiv$ numarul de divizori ai lui $min$
* $contor$ cate numere din intervalul citit mai au acelasi numar de divizori egal cu $nrdiv$
h2. Restrictii
* $1 ≤ $a$ ≤ $b$ ≤ 2.000.000.000$.
* $0 ≤ $b$ - $a$ ≤ 20.000$.
* $1 ≤ $a$ ≤ $b$ ≤ 2000000000$.
* $0 ≤ $b$ - $a$ ≤ 20000$.
 
h2. Exemplu
h3. Explicatie
In primul exemplu, $6$ este cel mai mic numar din interval care are maxim de divizori egal cu $4$ si sunt $3$ astfel de numere $(6, 8, 10)$.
In cel de-al doilea exemplu, $200$ are $12$ divizori, iar in intervalul $[200,200]$ exista un singur numar cu aceasta proprietate.
In primul exemplu, 6 este cel mai mic numar din interval care are maxim de divizori egal cu 4 si sunt 3 astfel de numere (6, 8, 10).
In cel de-al doilea exemplu, 200 are 12 divizori iar in intervalul [200,200] exista un singur numar cu aceasta proprietate.
== include(page="template/taskfooter" task_id="maxd") ==
== include(page="template/taskfooter" task_id="maxd") ==

Diferente intre securitate:

task: maxd
public

Diferente intre topic forum:

2066