Fişierul intrare/ieşire:litere2.in, litere2.outSursăInfoarena Monthly 2014, Runda 5
AutorTeodor PlopAdăugată deTeodor94Teodor Plop Teodor94
Timp execuţie pe test0.35 secLimită de memorie36864 kbytes
Scorul tăuN/ADificultateN/A

Vezi solutiile trimise | Statistici

Litere2

După plimbarea cu autobuzele şi iesirea la suc, Antonio urmează să îşi arate pasiunea pentru limbile străine, preferatele Antoniei. Acesta a aflat din surse sigure că pe Antonia o interesează până şi studiul celor mai nesemnificative detalii din cadrul unei limbi străine, cum ar fi înţelegerea conexiunilor dintre cuvinte. Antonio ştie că dacă se va strădui să înţeleagă acest conexiuni, Antonia va înţelege şi ea conexiunea care există între ei doi.

Cerinţă

Se dă un text, format din cuvinte, separate între ele prin cel puţin un spaţiu. Fiecare cuvânt conţine doar litere mici ale alfabetului englez. Două cuvinte fac parte din acelaşi grup, dacă sunt formate din aceleaşi litere, repetate de oricâte ori. Se cere să se calculeze numărul de grupuri distincte care se pot forma din cuvintele din text, cât şi cuvintele care fac parte din fiecare grup.

Date de intrare

Fişierul de intrare litere2.in conţine textul în limba necunoscută înţeleasă de Antonia. Textul este format din cuvinte, separate între ele prin cel putin un spaţiu. Fiecare cuvânt conţine doar litere mici ale alfabetului englez. La finalul textului, se va afla caracterul "." (punct).

Date de ieşire

În fişierul de ieşire litere2.out se va găsi pe prima linie, număr natural N, reprezentând numărul de grupuri din text. Următoarele N linii reprezintă componenţa fiecărui grup, astfel: pe fiecare linie se vor găsi cuvintele care fac parte dintr-un grup, separate între ele printr-un singur spaţiu.

Restricţii

  • 1 ≤ L ≤ 1.000.000, unde L este lungimea textului.
  • Atât grupurile, cât şi cuvintele din fiecare grup, pot fi afişate în orice ordine.
  • Antonio recomandă citirea singurei linii din fişierul de intrare cu gets sau fgets.

Exemplu

litere2.inlitere2.out
nina  face nani.
2
face
nina nani
ab aab ba bb b.
2
ab aab ba
bb b
Trebuie sa te autentifici pentru a trimite solutii. Click aici

Cum se trimit solutii?

remote content