Diferente pentru problema/ktree intre reviziile #4 si #5

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

== include(page="template/taskheader" task_id="ktree") ==
Miruna a ajuns in Tara Minunilor. Acest taram fermecat este alcatuit din $N$ orase legate intre ele prin {$N-1$} drumuri astfel incat din orice oras se poate ajunge in oricare altul folosind reteaua de drumuri existenta. Deoarece s-a saturat sa fie tratata ca o printesa cuminte, Miruna vrea sa detoneze exact K drumuri. Unele drumuri sunt construite mai bine decat altele, de aceea Miruna are nevoie de mai mult explozibil pentru a-si atinge obiectivul malefic. Pentru fiecare drum se cunoaste pretul care trebuie platit pentru a achizitiona explozibilul necesar detonarii lui. Dupa ce drumurile alese vor fi distruse, Miruna doreste totusi sa poate circurla pornind din orasul $1$ in exact $M$ orase folosind ceea ce a ramas din reteaua stradala pentru a putea jefui negustorii.
Miruna a ajuns in Tara Minunilor. Acest taram fermecat este alcatuit din $N$ orase legate intre ele prin {$N-1$} drumuri astfel incat din orice oras se poate ajunge in oricare altul folosind reteaua de drumuri existenta. Deoarece s-a saturat sa fie tratata ca o printesa cuminte, Miruna vrea sa detoneze exact K drumuri. Unele drumuri sunt construite mai bine decat altele, de aceea Miruna are nevoie de mai mult explozibil pentru a-si atinge obiectivul malefic. Pentru fiecare drum se cunoaste pretul care trebuie platit pentru a achizitiona explozibilul necesar detonarii lui. Dupa ce drumurile alese vor fi distruse, Miruna doreste totusi sa poate circurla pornind din orasul $1$ in exact $M$ orase folosind ceea ce a ramas din reteaua stradala pentru a putea jefui negustorii veniti de peste mari si tari.
Ajutati-o pe fetita ajunsa in Tara Minunilor sa cheltuie cat mai putin!
h2. Date de intrare
 duuuuh arborele in ktree.in ....
Pe prima linie a fisierului de intrare ktree.in se vor afla 3 numere intregi $N$, $M$, si $K$ avand semnificatia din enunt. Pe urmatoarele {$N-1$} linii se vor afla cate 3 numere $A$, $B$, $C$, semnificand faptul ca intre orasul $A$ si orasul $B$ exista un drum bidirectional pentru care costul detonarii este $C$.
h2. Date de iesire
 costul minim
Fisierul ktree.out va contine un singur numar intreg reprezentand costul minim cerut.
h2. Restrictii

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.