Diferente pentru problema/kdrum intre reviziile #1 si #2

Diferente intre titluri:

kdrum
Kdrum

Diferente intre continut:

== include(page="template/taskheader" task_id="kdrum") ==
Poveste şi cerinţă...
Laura este pasionata plimbarile prin parc. Fiind totusi o activitate lipsita de originalitate, ea si-a propus ca plimbarile ei sa urmeze un plan mai nastrusnic. Pentru a va ajuta, ea a reprezentat parcul sub forma unei matrici cu $N$ linii si $M$ coloane. Pentru fiecare zona din parc, ea i-a atribuit un numar natural dupa criterii numai de ea stiute. Zonele prin care nu poate trece le-a marcat cu $-1$. Acum ea se afla in pozitia $x1$ $y1$ si doreste sa ajunga la pozitia $x2$ $y2$ astfel incat produsul numerelor de pe drum sa fie divizibil cu un numar $K$. Pentru ca este frig afara, ea doreste sa stie care este lungimea minima a unui astfel de drum. Cum dorintele ei sunt porunci, voi trebuie sa o ajutati.
h2. Date de intrare
Fişierul de intrare $kdrum.in$ ...
Pe prima linie a fisierului de intrare $kdrum.in$ se afla $3$ numere intregi despartie prin spatiu: $N M K$. Pe urmatoarea linie se gasesc $4$ numere intregi $x1 y1 x2 y2$. Urmatoarele $N$ linii vor avea cate $M$ numere despartite prin spatiu, simbolizand schema parcului.
h2. Date de ieşire
În fişierul de ieşire $kdrum.out$ ...
În fişierul de ieşire $kdrum.out$ se va afla un singur numar natural reprezentand lungimea minima a unui drum ce respecta proprietatile cerute.
h2. Restricţii
* $... ≤ ... ≤ ...$
* $1 ≤ N ≤ 200$
* $1 ≤ M ≤ 200$
* $1 ≤ K ≤ 100 000 000$
* Pentru $40%$ din teste, $1 ≤ K ≤ 500$.
h2. Exemplu

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.