Fişierul intrare/ieşire:invsc.in, invsc.outSursăinfo-arena 1.0
AutorAndrei TeodorescuAdăugată de
Timp execuţie pe test0.15 secLimită de memorie65536 kbytes
Scorul tăuN/ADificultatenormalnormalnormalnormalnormal

Vezi solutiile trimise | Statistici

Invsc

Gigel tocmai invatase la scoala algoritmul de calcul a celui mai lung subsir crescator a unui sir de numere naturale. Si atat de mult i-a placut, incat a stat cateva zile si a aplicat acest algoritm pe mai multe siruri de numere( distincte doua cate doua). Pentru asta el se folosea de un vector auxiliar v cu semnficatia vi= lungimea celui mai lung subsir crescator din sirul initial care se termina pe pozitia i( evident rezultatul era reprezentat de maximul din acest vector). Vrand sa ia o nota buna pentru efortul depus e a vrut sa duca profesorului sau de informatica toate calculele sale. Doar ca exact inainte sa plece Gigel de acasa ,sora sa, Georgiana, a luat toate foile cu sirurile pe care acesta aplicase alogitmul tocmai invatat si le-a rupt in bucatele. Lui Gigel i-au ramas astfel doar foile cu vectorii auxiliari folositi.

Cerinta

Neavand timp sa asambleze la loc toate foile, Gigel are nevoie de ajutorul vostru pentru a reconstitui vectorii initiali.

Date de Intrare

Prima linie a fisierului de intrare invsc.in va contine numarul natural nenul N reprezentand lungimea unui sir pe care Gigel a aplicat algoritmul tocmai invatat. Pe urmatoarele N linii este dat vectorul auxiliar v calculat de Gigel.

Date de Iesire

Fisierul de iesire invsc.out va contine sirul initial de la care a plecat Gigel, adica N numere naturale nenule distincte cu maxim 8 cifre, fiecare numar pe o linie separata.

Restrictii si precizari

  • N ≤ 200.000
  • se garanteaza ca pentru fiecare test va exista cel putin o solutie
  • in cazul in care exista mai multe solutii se poate afisa oricare dintre ele

Exemplu

invsc.ininvsc.out
5
1
2
2
2
3
5
10
7
6
12
Trebuie sa te autentifici pentru a trimite solutii. Click aici

Cum se trimit solutii?

remote content