Fişierul intrare/ieşire:hallway.in, hallway.outSursăBursele Agora 2004
AutorCosmin Silvestru NegruseriAdăugată de
Timp execuţie pe test0.1 secLimită de memorie65536 kbytes
Scorul tăuN/ADificultatenormalnormalnormalnormalnormal

Vezi solutiile trimise | Statistici

Hallway

Se considera un coridor dreptunghiular de dimensiuni M*N. In acest coridor exista mai multe coloane drepte de dimensiune neglijabila.
Se cere sa se determine raza celei mai mari mingi sferice care poate strabate coridorul din capatul de vest pana in capatul de est. Pentru minge se poate alege orice punct de pornire aflat in capatul din vest si orice punct final aflat in capatul de est. Inaltimea coridorului este intotdeauna suficient de mare.

Date de Intrare

Fisierul de intrare hallway.in contine doua numere intregi M si N, separate intre ele printr-un singur spatiu, care reprezinta dimensiunile coridorului pe directiile est-vest, respectiv nord-sud. Cea de-a doua linie contine un singur numar K, care reprezinta numarul de coloane care se afla in acest coridor.
Fiecare dintre urmatoarele K linii contine doua numere intregi, separate intre ele printr-un singur spatiu, care reprezinta coordonatele la care se afla o coloana.

Date de Iesire

Fisierul de iesire hallway.out trebuie sa contina un singur numar care reprezinta raza celei mai mari mingi sferice care poate strabate coridorul din capatul de vest pana in capatul de est.

Restrictii si precizari

  • 1 ≤ M, N, K ≤ 1000
  • directia est-vest este reprezentata de prima coordonata
  • raza determinata a mingii trebuie scrisa cu 8 zecimale unde ultima este rotunjita.

Exemplu

hallway.inhallway.out
5 2
1
1 1
0.50000000
Trebuie sa te autentifici pentru a trimite solutii. Click aici

Cum se trimit solutii?

remote content