Fişierul intrare/ieşire:grazing.in, grazing.outSursă.campion 2006
AutorCosmin Silvestru NegruseriAdăugată de
Timp execuţie pe test0.3 secLimită de memorie65536 kbytes
Scorul tăuN/ADificultatenormalnormalnormalnormalnormal

Vezi solutiile trimise | Statistici

Grazing

Ciobanasul Ion vrea sa isi modernizeze zona de pasunat si sa construiasca niste carari intre pasunile sale. El are N pasuni, numerotate de la 1 la N . O carare va uni doua pasuni. Un drum este format dintr-o succesiune de pasuni, astfel incat intre doua pasuni consecutive de-a lungul drumului sa existe o carare de legatura. Lungimea unui drum este egala cu numarul de pasuni aflate pe drumul respectiv. Pentru a-si face oile fericite el trebuie sa indeplineasca o conditie stranie: oilor nu le va place cum sunt construite cararile daca exista trei pasuni P1 , P2 , P3 astfel ca drumul cel mai scurt de la P1 la P2 are aceeasi lungime cu drumul cel mai scurt de la P2 la P3 , si de asemenea aceeasi lungime cu drumul cel mai scurt de la P1 la P3 .

Cerinta

Scrieti un program care sa-i spuna ciobanasului Ion care este numarul de posibilitati de construire a cararilor care respecta restrictia din enunt.

Date de Intrare

Fisierul de intrare numit grazing.in va contine pe prima linie un numar intreg N reprezentand numarul de pasuni.

Date de Iesire

Fisierul de iesire grazing.out va contine pe prima linie un singur numar reprezentand numarul de modalitati de constructie a cararilor.

Restrictii si precizari

  • 1 ≤ N ≤ 300

Exemplu

grazing.ingrazing.outFigura
37
Trebuie sa te autentifici pentru a trimite solutii. Click aici

Cum se trimit solutii?

remote content