Diferente pentru problema/grarbore intre reviziile #6 si #2

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

== include(page="template/taskheader" task_id="grarbore") ==
Bossanip şi Henry au un arbore $A$ cu $N$ noduri. Ei se întreabă, pentru fiecare valoare $k$ cuprinsă între $1$ şi $N-1$, care este numărul de subarbori ai lui $A$ pentru care gradul maxim al unui nod din subarbore este egal cu $k$. Un subarbore se defineşte ca fiind o submulţime conexă de noduri şi muchii din arborele $A$. Gradul unui nod dintr-un subarbore se defineşte ca numărul de vecini pe care îi are acel nod în subarbore (NU în arborele $A$).
Bossanip şi Henry au un arbore A cu N noduri. Ei se întreabă, pentru fiecare valoare k cuprinsă între 1 şi N-1, care este numărul de subarbori ai lui A pentru care gradul maxim al unui nod din subarbore este egal cu k. Un subarbore se defineşte ca fiind o submulţime conexă de noduri şi muchii din arborele A. Gradul unui nod dintr-un subarbore se defineşte ca numărul de vecini pe care îi are acel nod în subarbore (NU în arborele A).
h2. Date de intrare
Fişierul de intrare *grarbore.in* va conţine pe prima linie un număr natural $T$, semnificând numărul de arbori din fişierul de intrare. Pe liniile următoare se vor afla descrierile celor $T$ arbori. Descrierea celui de-al $i$-lea arbore va conţine pe prima linie numărul natural $N{~i~}$, semnificând dimensiunea celui de-al $i$-lea arbore. Pe următoarele $N{~i~}-1$ linii, se vor afla $N{~i~}-1$ perechi de numere $a$ şi $b$, semnificând că al $i$-lea arbore conţine muchia $(a, b)$.
Fişierul de intrare *grarbore.in* va conţine pe prima linie un număr natural T, semnificând numărul de arbori din fişierul de intrare. Pe liniile următoare se vor afla descrierile celor T arbori. Descrierea celui de-al i-lea arbore va conţine pe prima linie numărul natural N ~i~, semnificând dimensiunea celui de-al i-lea arbore. Pe următoarele N ~i~-1 linii, se vor afla N ~i~-1 perechi de numere a şi b, semnificând că al i-lea arbore conţine muchia (a, b).
h2. Date de ieşire
În fişierul de ieşire *grarbore.out* veţi afişa $T$ linii. Pe a i-a dintre acestea veţi afişa $N{~i~}-1$ valori, a $k$-a dintre acestea fiind egală cu numărul de subarbori ai celui de-al $i$-lea arbore pentru care gradul maxim al unui nod din subarbore este exact $k$.
În fişierul de ieşire *grarbore.out* veţi afişa T linii. Pe a i-a dintre acestea veţi afişa Ni-1 valori, a k-a dintre acestea fiind egală cu numărul de subarbori ai celui de-al i-lea arbore pentru care gradul maxim al unui nod din subarbore este exact k.
h2. Restricţii
* $T = 5$
* $1 ≤ N{~i~} ≤ 500.$
* Nodurile sunt numerotate de la $0$.
* Pentru $60%$ dintre teste $n ≤ 250$
* Pentru $10%$ dintre teste $n ≤ 10$
* Raspunsul trebuie afisat modulo $666013$
* T = 5  1 ≤ Ni ≤ 500.
* Nodurile sunt numerotate de la 0.
* Pentru 60% dintre teste n ≤ 250
* Pentru 10% dintre teste n ≤ 10
h2. Exemplu

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.