Diferente pentru problema/graf2 intre reviziile #26 si #28

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

== include(page="template/taskheader" task_id="graf2") ==
Se da un graf orientat $A=(V, E)$ si se zice ca exista drum de la $X$ la $Y$ ({$X$}, $Y$ apartin lui $V$) daca pornind de la $X$ si mergand pe muchiile grafului se poate ajunge in $Y$. Sa se gaseasca numarul minim de muchii ale unui graf $B=(V,E{~2~})$ cu proprietatea ca exista un drum de la $X$ la $Y$ in graful $B$ daca si numai daca exista un drum de la $X$ la $Y$ in graful $A$.
Se da un graf orientat $A=(V, E)$ si se zice ca exista drum de la $X$ la $Y$ ({$X$}, $Y$ apartin lui $V$) daca pornind de la $X$ si mergand pe arcele grafului se poate ajunge in $Y$. Sa se gaseasca numarul minim de arce ale unui graf $B=(V,E{~2~})$ cu proprietatea ca exista un drum de la $X$ la $Y$ in graful $B$ daca si numai daca exista un drum de la $X$ la $Y$ in graful $A$.
h2. Date de intrare
Fişierul de intrare $graf2.in$ se afla pe prima linie doua numere intregi $N$ si $M$ reprezentand numarul de noduri si respectiv numarul de muchii ale grafului $A$. Pe urmatoarele $M$ linii se vor afla cate doi intregi $X$ si $Y$ reprezentand faptul ca in graful $A$ exista muchie de la $X$ inspre $Y$.
Fişierul de intrare $graf2.in$ se afla pe prima linie doua numere intregi $N$ si $M$ reprezentand numarul de noduri si respectiv numarul de arce ale grafului $A$. Pe urmatoarele $M$ linii se vor afla cate doi intregi $X$ si $Y$ reprezentand faptul ca in graful $A$ exista arc de la $X$ inspre $Y$.
h2. Date de ieşire
În fişierul de ieşire $graf2.out$ se va afla un singur numar reprezentand numarul minim de muchii ale grafului $B$.
În fişierul de ieşire $graf2.out$ se va afla un singur numar reprezentand numarul minim de arce ale grafului $B$.
h2. Restricţii
h3. Explicaţie
Se poate crea graful $B$ cu muchiile $1->2$ si $2->3$, respectandu-se proprietatea grafului.
Se poate crea graful $B$ cu arcele $1->2$ si $2->3$, respectandu-se proprietatea grafului.
== include(page="template/taskfooter" task_id="graf2") ==

Nu exista diferente intre securitate.

Diferente intre topic forum:

 
7392